Bosch display Intuvia

Bosch display Intuvia

99,00
Nu voor 23:00 besteld, morgen in huis
Productspecificaties
Art.nr.AS.EBBE.BO.002
KleurAntraciet
TypeDisplays
EAN Code4047025220293

+ Alle specificaties

Productomschrijving

Bosch Display Intuvia 

De Bosch Display Intuvia biedt maximaal gebruiksgemak met een eenvoudige bediening via een aparte bedieningseenheid. Deze display Bosch Intuvia is ideaal voor op reis, zowel binnen- als buitenlands! Zelfs wanneer het display Bosch Intuvia van uw e-bike is verwijderd, kan alle belangrijke informatie zoals de totale afstand worden weergegeven.  

Het Intuvia display Bosch is onder alle lichtomstandigheden goed afleesbaar en de e-bike kan eenvoudig en intuïtief worden bediend. Dankzij de aparte bedieningseenheid blijven je handen te allen tijde veilig aan het stuur, terwijl u door het schakeladvies altijd in de juiste versnelling trapt. Dit bespaart en vergroot het bereik van uw fietsbatterij. Met deze Display Bosch Intuvia heeft u alle rijgegevens altijd goed in beeld. De verschillende standen die kunnen worden geactiveerd zijn: Off, Eco, Tour, Sport, en Turbo.  

De Intuvia Bosch heeft een ingebouwde USB-poort waarmee u bijvoorbeeld uw smartphone tijdens het rijden op de elektrische fiets kunt opladen.  

De display Bosch Intuvia is compatibel met alle display houders in het midden van het stuur.   

+ Lees meer

Reviews van ebikebatterij.be

Bosch display Intuvia

Bosch display Intuvia

99.00
Productreviews
Bosch display Intuvia
Uw beoordeling