Batterijladers

Hier vindt u ons assortiment aan batterijladers voor elektrische fietsen. Twijfelt u over de keuze voor de juiste batterijlader? Onze klantenservice helpt u graag verder!

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Sparta / Batavus / Koga 5 pins fietsbatterij lader 2012-2013
  Sparta / Batavus / Koga 5 pins fietsbatterij ...

  Output voltage: 36V

  € 59,00
  Nu voor 23:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Oplader elektrische fiets kopen?

Het fietsen op een elektrische fiets kent vele voordelen. Je bent sneller onderweg en daarnaast heb je te maken met veel minder weerstand tijdens het fietsen. Dit heeft er allemaal mee te maken omdat een elektrische fiets wordt aangedreven door middel van een fiets accu / batterij. En net zoals ook een batterij van je mobiele telefoon moet worden opgeladen of de batterij van de auto, dient ook de batterij van de elektrische fiets te worden opgeladen. Om dit te kunnen doen heb je een juiste oplader nodig. Maar hoe kies je nou voor de juiste lader?

Verschillende opladers voor elektrische fietsen

Je hebt niet een soort oplader e-bike. Het kiezen voor een batterijlader fiets doe je door de batterijladers goed met elkaar te vergelijken. Dit is nodig, omdat het gevaarlijk kan zijn als je voor de verkeerde kiest. Zo kan een verkeerde batterijlader ervoor zorgen dat je niet optimaal kunt genieten van de bike. Daarnaast kan het gaan voor een verkeerde batterijlader zelfs voor gevaarlijke situaties, waarbij de batterij te maken krijgt met overspanning waardoor deze zelfs kan ontploffen. Houd rekening mee met de voltage van de batterijlader zodat deze goed overeenkomt met dat van de batterij. Daarnaast is ook de ampère een belangrijk factor waarop je dient te letten. Tot slot dien je ook de stekkers met elkaar te vergelijken, want als een oplader niet goed past, dan zal dit alleen maar schadelijk zijn voor de batterij zelf.

Oplader fietsbatterij bestellen bij Ebikebatterij.be

Binnen het aanbod batterijlader fiets heb je de keuze uit verschillende soorten batterijladers. Bijvoorbeeld een universele lader, of een specifieke merk lader. Deze kun je hier makkelijk met elkaar vergelijken. Een oplader e bike koop je niet zomaar. Het kan zijn dat je een reserve exemplaar achter de hand wilt hebben omdat de huidige mankementen vertoont. Daarnaast kan het ook zijn dat je een oplader elektrische fiets nodig hebt omdat je huidige helemaal niet meer werkt. Je kunt hier handige filters instellen waarmee je de producten kunt sorteren op prijs, maar ook op merk en soort. Houd er altijd rekening mee dat je kiest voor de juiste soort om schade aan je batterij en e bike te voorkomen. Daarnaast is het ook een goed idee om vervolgens te sorteren op prijs om op deze manier te kunnen kiezen voor de meest goedkope lader binnen de categorie. Vergelijk de verschillende laders nu zodat je ook zorgeloos de weg op kunt gaan met je elektrische fiets. Vergelijk en maak je keuze nu.