Phylion fietsbatterij

Phylion fietsbatterij: betaalbaar en betrouwbare batterijen

De fietsbatterijen van Phylion behoren tot de beste batterijen in de e-bike batterij branche, ze zijn daarom erg populair. Phylion is een grote wereldwijde speler in de productie van lithium-ion batterijen. De Phylion fietsbatterijen kunnen worden omschreven als veilig, duurzaam en krachtig.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Op zoek naar een nieuwe Phylion batterij?

Phylion maakt al enkele jaren betaalbare en betrouwbare batterijen voor ontelbaar veel e-bikes. Is uw Phylion batterij niet meer in perfecte conditie en wilt u een nieuwe kopen? Dan vindt u bij ebikebatterij.be altijd de batterij die u zoekt. Als uw batterij niet meer in de optimale conditie verkeert dan is het wellicht tijd om een nieuwe batterij aan te schaffen of uw batterij te laten reviseren. Het reviseren van uw fietsbatterij is meestal iets goedkoper, dit brengt echter wel enkele risico’s met zich mee. Zo wordt de kans op brandgevaar aanzienlijk vergroot na het reviseren van uw e-bike batterij. Bij het reviseren worden namelijk de oude ‘kapotte’ batterij cellen vervangen door nieuwe cellen, wat dit risico onder meer oplevert.

 

Een Phylion fietsbatterij voor iedere fiets

De batterijen van Phylion worden in talloze fietsen verwerkt. Zo vindt u dit merk terug in fietsen van Prophete Real, Lidl Trio en Aldi Cyco. Deze veelzijdigheid betekent ook dat de batterijen op meerdere manieren in de fiets verwerkt worden. Terwijl sommige modellen voor onder de bagagedrager zijn gemaakt, zijn andere exemplaren juist ontwikkeld om op de zitbuis van de fiets te bevestigen. Er is dus altijd wel een geschikte Phylion batterij voor uw fiets te vinden. Voor elk soort fietser is er dus een goede Phylion batterij beschikbaar. Een populaire bagagedrager batterij van Phylion is bijvoorbeeld de Phylion batterij 36v 13Ah. De bagagedrager en zitbuis fietsbatterijen, waarbij de batterij op het frame is geplaatst, zijn beide zeker als gebruiksvriendelijk te typeren. Na een mooie en eventuele zware fietstocht kunt u met gemak uw fietsbatterij uit uw elektrische fiets verwijderen, om deze vervolgens op te laden.

 

De kracht van een Phylion fiets batterij

Wanneer u een nieuwe batterij van Phylion aan wilt schaffen, heeft u de keuze uit talloze voltages en capaciteiten. Het voltage van de batterij moet exact hetzelfde zijn als uw huidige fietsbatterij. De capaciteit kan wel opgehoogd worden, waardoor de fiets een grotere actieradius krijgt. Een van de bestsellers is de batterij e-bike Phylion xh370 13j. Dit is een 13Ah 37V 481 Wh Phylion batterij, waarmee u moeiteloos langere tochten maakt. Er zijn ook modellen met een capaciteit van 11Ah, 12Ah of zelfs 14.5Ah verkrijgbaar in onze fietsaccuwinkel ebikebatterij.be. Phylion heeft gekozen om veel verschillende capaciteiten aan te bieden zodat er voor elk type fietser een geschikte Phylion batterij beschikbaar is. Voor de dagelijkse gebruiker is een 11Ah of 12Ah capaciteit al voldoende, terwijl een 13Ah of 14.5Ah batterij aan te raden is voor de lange afstandsfietser. Bij ebikebatterij.be bieden we ook verschillende vervangende Phylion fiets batterijen aan. Deze zijn geschikt ter vervanging van een originele Phylion batterij. De vervangende e-bike batterijen zijn meestal goedkoper en hebben meer capaciteit. Toch kiezen veel consumenten er voor om bij het gebruik van een originele batterij te blijven, omdat ze hier veelal goede ervaringen mee hebben.

 

Phylion batterij xh370-10j en de Phylion batterij xh370-13j

De Phylion accu xh370 worden in onze fietsbatterijwinkel aangeboden in verschillende capaciteiten. De Phylion batterij xh370-10j heeft 10 ampère-uur (Ah) en is daarmee voornamelijk bedoeld voor de dagelijkse gebruiker, die bijvoorbeeld elke dag met zijn of haar fiets naar het werk gaat. De populairste batterij van Phylion is de Phylion batterij xh370-13j. Deze Phylion XH370-13J batterij beschikt over 13Ah en heeft een totale capaciteit van ongeveer 481 Wh. Deze Phylion bstterij komt uit de Wall-ES serie van Phylion en is terug te vinden op elektrische fietsen van merken zoals: Sparta, Batavus, Bagier, Bianchi, Puch en nog veel meer. De Phylion accu XH370-13J is er ook in een SMART uitvoering. De Phylion batterij XH370-13J SMART is geschikt voor elektrische fietsen met een SMART systeem. Kijk eens in uw Phylion xh370-13j handleiding of uw batterij geschikt is voor een SMART systeem. De Phylion batterijen XH370 zijn bovendien zeer populair door het elegante achterlicht wat op de achterzijde van de fietsbatterij te plaatsen is/zit.

 

Phylion batterij review

Net als onze webwinkel ebikebatterij.be, die een 4.9 uit 5 scoort op Trustpilot, hebben de Phylion batterijen over het algemeen uitstekende reviews. Een Phylion batterij review krijgt meestal 4 of 5 sterren uit de 5. Dat is in vergelijking tot de concurrentie zeer hoog. Phylion staat dus niet voor niets bekend om de goede prijs-/kwaliteitsverhouding. De e-bike batterij branche is een zeer competitieve markt met veelzijdige, opkomende en verschillende soorten spelers. De fietsbatterij merken die op onze webwinkel worden aangeboden zijn altijd vooraf uitvoerig getest voordat wij de keuze maken om de batterijen van dat merk aan te bieden op onze website. Als u op zoek bent naar een specifieke review van een Phylion batterij, of een andere fietsbatterij, raden wij het aan om het product in onze webwinkel op te zoeken. Op elke productpagina op onze website is onderaan de pagina een review sectie te vinden.

 

Joycube batterij

De Phylion accu's worden vaak aangeduid als Joycube batterij. Dit komt door het feit dat Phylion een populaire serie aan batterijen van de Joycube heeft uitgebracht. De Phylion Joycube batterijen zijn geschikt voor elektrische fietsen die Joycube, Phylion SF-03 en Wall-ES compatibel zijn. De Joycube 36V fietsbatterij is de perfecte fietsbatterij voor de gemiddelde en actieve fietser. De Joycube batterijen zijn er in verschillende soorten en maten. Bij ebikebatterij.be bieden we bijvoorbeeld de Phylion SF-03 37V en de Phylion Joycube 48V batterij aan. Hoewel deze batterijen misschien verschillen van naam zijn deze Phylion batterijen beiden geschikt voor elektrische fietsen met onder andere het zogeheten Joycube systeem.

 

Phylion batterij resetten

Wanneer u een nieuwe batterij in ontvangst neemt is het altijd aan te raden om een nieuwe batterij de eerste keer volledig op te laden en deze vervolgens, zonder de Phylion batterij tussentijds bij te laden, in een keer leeg te rijden, en weer volledig op te laden. Zo wordt de volledige laadcyclus bereikt, welke optimaal is voor de batterij van uw elektrische fiets. Het proces van het resetten van een fietsbatterij is bij de meeste fiets-accu-merken hetzelfde. De power-button, die meestal bij de led-indicatoren op de batterij zit, dient 20 tot 30 seconden ingehouden te worden. U moet ervoor zorgen dat uw batterij tijdens dit proces volledig is opgeladen. Als u de power-knop 20 tot 30 seconden inhoudt gaat het display aan en weer uit. Wanneer dit gebeurt weet u dat u uw Phylion batterij succesvol heeft gereset. Het kan zijn dat het resetten van uw Phylion batterij net wat anders gaat. Heeft u vragen over bijvoorbeeld het resetten van uw Phylion fietsaccu? Aarzel niet, neem contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag op weg.

 

Phylion batterij XH370-14J

Naast de Phylion  XH370-13J zijn er ook nog andere capaciteiten beschikbaar, bijvoorbeeld de (nieuwste) Phylion batterij XH370-14J. Deze Phylion XH370-14J  heeft 14 ampère-uur (Ah) en een totale capaciteit van maarliefst 518Wh. Deze  XH370-14J Phylion batterij is geschikt voor de lange afstandsfietser, fiets-vakantieganger en de sportieve fietser. Deze Phylion XH370-14J fiets batterij is geschikt voor meerdere elektrische fietsen, onder meer modellen van: Hollandia, Gregster, Bagier, Batavus, Sparta en veel meer.

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:30 - 16:00 uur

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:30 - 16:00 uur

Bel ons op +31 850003741