Filteren

Display elektrische fiets

 1. Bosch Intuvia
  Waardering:
  93%
  (3)
  Bosch Intuvia
  115,00 89,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Bosch Kiox
  Bosch Kiox
  215,00 185,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »

Fietscomputers: Maak uw rit inzichtelijk!

Bent u op zoek naar een nieuwe fietscomputer? Dan bent u hier aan het juiste adres. WIj hebben een groot assortiment aan Bosch fietscomputers, Stella displays en andere fietscomputers.

Bosch Fietscomputers: Innovatie en Kwaliteit

Als het gaat om elektrische fietsen, is Bosch een naam die synoniem staat voor kwaliteit en innovatie. De Bosch fietscomputer en Bosch displays zijn daar geen uitzondering op. Deze zijn speciaal ontworpen om uw rijervaring te verbeteren. Zo heeft u bijvoorbeeld gemakkelijk toegang tot belangrijke informatie zoals snelheid, afstand en accuduur. 

Bosch heeft een groot assortiment aan populaire modellen. In deze modellen kun je een onderscheid maken tussen displays voor Bosch SMART systemen en Bosch non-SMART systemen. Deze verdeling wordt hieronder weergegeven.

 

Bosch displays: tabel over welke Bosch fietscomputers bedoeld zijn voor Bosch SMART systemen en Bosch non-SMART systemen.

 

De Bosch displays voor elektrische fietsen bieden heldere, leesbare schermen die perfect zijn voor zowel stedelijke pendelaars als off-road avonturiers. Voor welk Bosch ebike display u ook kiest, u kunt rekenen op betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Stella Display Elektrische Fiets: Gebruiksvriendelijkheid en Stijl

Stella, bekend om hun gebruiksvriendelijke elektrische fietsen, biedt ook een reeks displays die zowel functioneel als stijlvol zijn. Het Stella display is speciaal ontworpen om naadloos te integreren met uw Stella fiets, zoals de populaire Stella Livorno. Daarom wordt een van de Stella displays ook wel ‘Display Stella Livorno’ genoemd.

Wilt u een Stella display kopen? Wij bieden een breed scala aan opties die voldoen aan uw behoeften. Elk Stella display is ontworpen met de gebruiker in gedachten, waardoor het eenvoudig is om uw ritgegevens te bekijken en te beheren.

Display Elektrische Fiets Vervangen?

Is uw display elektrische fiets aan vervanging toe? Dan bent u op de juiste plek. Of u nu een Bosch fietscomputer of een Stella display voor uw elektrische fiets zoekt, wij hebben wat u nodig heeft. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder!

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:00 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:00 - 12:00

Bel ons op +31 850003741