Het ontstaan

De webshop ebikebatterij.be is ontstaan tijdens een etentje op donderdagavond bij oma. Ze vertelde me dat ze een nieuwe batterij nodig had voor haar elektrische fiets en vroeg daarbij om mijn hulp.

“Dat regel ik voor jou oma”, was mijn antwoord.

Echter, was ik mezelf er toen niet van bewust dat het een zeer grote uitdaging ging worden om mijn woorden na te komen. Pas na 5 weken zoeken, mailen en bellen is het gelukt om de juiste batterij voor mijn oma te kunnen vinden.

“Hoeveel e-bike gebruikers slagen er niet in om de juiste batterij te vinden?”

Dit was een vraag die tijdens en na de zoektocht naar de nieuwe batterij in mijn hoofd bleef zitten. Hier wilde ik wat aan gaan doen. Het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken om een nieuwe batterij te vinden voor hun e-bike is dan ook de reden waarom ebikebatterij.be is ontstaan.

Afbeelding
Afbeelding
Snelle levering

Wij weten uit ervaring dat het ontzettend vervelend is wanneer de e-bike stilstaat door een defecte batterij of lader. Helemaal wanneer de e-bike dagelijks wordt gebruikt. Sinds onze oprichting doen wij er alles aan om de beste en meest betrouwbare logistieke service te verzorgen, speciaal voor u! Bestelt u op werkdagen vóór 21.00u dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis indien voorradig. Daarnaast leveren wij ook op maandag. Bestellingen die tussen vrijdag 21:00 uur en zondag 21:00 uur worden geplaatst worden op maandag aangeboden. Al onze pakketten worden voorzien van een track and trace zodat u precies weet wanneer uw bestelling de betreffende dag wordt aangeboden.

De service

Om u goed van dienst te zijn is onze klantenservice op werkdagen geopend van 9.00u tot 21.00u. Daarnaast zijn wij ook op zaterdag geopend van 9.00u tot 14.00u. Wij streven naar een zo snel mogelijke reactie per mail zodat u direct weet waar u aan toe bent. Voorlopig hebben wij de keuze gemaakt om geen telefoonnummer te openen. Dit hoeft echter geen beperking te zijn in onze service, zoals u kunt zien in de reviews hieronder. Wie kan onze service beter beoordelen dan de mensen die al een aankoop hebben gedaan?

Nederlandse webshop

Naast een Belgische webshop hebben wij ook nog een Nederlandse webshop. De Nederlandse webshop is te vinden via www.e-bikeaccu.nl. Mocht u interesse hebben dan zou u hier een kijkje kunnen nemen. Wij zijn erg trots dat onze klanten ook over de Nederlandse webshop erg tevreden zijn zoals u kunt lezen in onderstaande reviews.