Afbeelding
Uw specialist in fietsbatterijen

Wij van ebikebatterij.be zijn professionals op het gebied van fietsbatterijen en batterijladers. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan fietsbatterijen en batterijladers om uw e-bike nieuw leven in te blazen. Wij hebben kennis van de fietsbatterijen en laders zelf, de software en de batterijcel technologie, waardoor wij u altijd kunnen voorzien van een vakkundig advies op maat.

Bent u op zoek naar een nieuwe fietsbatterij of batterijlader, omdat de oude defect of versleten is? Uit ervaring weten wij hoe vervelend het is als uw e-bike stilstaat. Ons ruime aanbod zorgt ervoor dat u weer snel met uw elektrische fiets op pad kunt.

Heeft u geen idee welke fietsbatterij of oplader u nodig heeft? Wij delen onze productkennis graag met u. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00u tot 17.00u. Wij beantwoorden uw vraag vaak binnen enkele uren!

Dus heeft u vragen? Neem dan gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar!

"Ik zou 6 sterren op 5 willen geven proficiat voor de klantendienst heel

behulpzaam vriendelijk en correct.

Bedankt"

Onze service

Benieuwd waarom ruim 5000 tevreden klanten u voorgingen? Sinds onze oprichting streven wij ernaar om u de best mogelijke en de meest vriendelijke service te verlenen. Hier ligt zoals de reviews ook laten zien onze kracht. Omdat wij vrolijk worden als u tevreden bent, kunt u op ons rekenen als het gaat om:

  • Gratis verzending van alle fietsbatterijen!
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*. Besteld tussen vrijdag 23:00 en zondag 23:00? Maandag al verzonden!
  • U heeft 2 jaar fabrieksgarantie op fietsbatterijen en 1 jaar fabrieksgarantie op batterijladers.
  • Niet tevreden met uw bestelling? Kunnen we u helpen met een ander product? Zo niet, geen probleem dan stuurt u het product terug. Zodra de retourzending bij ons binnen is gekomen, verwerken wij deze zo snel als we kunnen. Vaak binnen twee dagen, ook in het hoogseizoen. Uw geld wordt direct teruggestort!
  • Tenslotte bieden wij een hele scherpe, maar vooral transparante verkoopprijs. Geen verborgen kosten, u betaalt de prijs die in onze webshop staat weergegeven!
  • U wilt graag geadviseerd worden over een batterij? Of wilt u iets anders weten? Stel uw vraag aan onze klantenservice. Zij beantwoorden zo snel mogelijk uw vraag, vaak binnen enkele uren!
Afbeelding
Het bestelproces

1

Bestellen

Meteen na het plaatsen van een bestelling krijgt u van ons per mail uw bestelbevestiging, de factuur, informatie over het gebruik van de producten en het retourbeleid. Zodra u de bestelbevestiging binnen heeft, betekent dit dat uw order goed is doorgekomen. Wij gaan direct voor u aan de slag!

2

Sorteren

Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen gaan wij deze gereedmaken. Er kunnen enkele uren overheen gaan, voordat het pakket klaar is voor verzending. Wanneer het pakket verzonden is, ontvangt u een verzendbevestiging met een track-and-trace code.

3

Leveren

Via de track-and-trace die u heeft ontvangen met de verzendbevestiging kunt u uw bestelling in de gaten houden. Er wordt een tijdspanne weergegeven van wanneer u de bezorger kunt verwachten. PostNL zal binnen deze tijdspanne direct bij u aan huis afleveren!

Ons team

Benieuwd naar wie er achter deze webshop zit? Maak hier kennis met het ebikebatterij.be team!

Tom

Directeur en commercieel adviseur

Rik

Marketing manager

Fleur

Social media en UX design

Bart

SEO Marketeer

Niels

Stagiair Sales assistent

Geert

Directeur en operationeel adviseur

Chantal

Sales Support Manager

Rens

Marketplace marketeer

Floor

SEO Marketeer

Micheal

Stagiair techniek

Rik

Operationeel- en Inkoopmanager

Tije

Digital Specialist

Romy

Video marketing en graphic design

Jaap

Shop maganer Duitsland 

Paul

Stagiair online marketing

Bart

Operationeel Assistent

Tygo

New Business Development

Rens

SEO Manager

Alexandre

Shop manager Frankrijk

"Zeer vlotte bediening. Leverden fietsbatterij binnen redelijke termijn waar

anderen dit niet konden wegens niet op voorraad of gewoon het artikel

niet in assortiment hadden. Communicatie via e-mail verliep zeer vlot.

Gaven advies om na te gaan of oude batterij werkelijk defect was. Top!!!"