Derby Cycle Fietsbatterijen

Derby Cycle Fietsbatterijen

Derby Cycle is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en distributie van hoogwaardige fietsen en fietsbatterijen. Ze staan onder andere bekend om hun verschillende fietsmerken, waaronder Kalkhoff, Focus, Raleigh en Univega. Hierbij valt het op dat Derby Cycle vooral erg veelzijdig is. Derby Cycle biedt namelijk een breed scala aan fietsen en fietsbatterijen. Zo fabriceert Derby Cycle onder andere fietsaccu's voor elektrische stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen en trekkingfietsen. Hun fietsen worden gekenmerkt door innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Derby Cycle streeft naar de hoogste normen op het gebied van technologie, ontwerp en productie. Ze hebben een passie voor fietsen en streven ernaar om rijders over de hele wereld de beste fietservaring te bieden. Tenslotte is het goed om te weten dat Derby Cycle met ingang van 1 Juli 2022 een naamsverandering ondergaan heeft waarna zij officiëel ''Kalkhoff'' zijn gaan heten.

Producten 1-12 van 41

Van hoog naar laag sorteren
 1. Kalkhoff Impulse 36V 17Ah fietsbatterij
  Waardering:
  95%
  (4)
  Kalkhoff Impulse 36V 17Ah fietsbatterij
  529,00 475,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Bosch PowerTube 500 | Vertical | 36V 13.4Ah
  Waardering:
  100%
  (1)
  Bosch PowerTube 500 | Vertical | 36V 13.4Ah
  799,00 499,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 3. Bosch PowerPack 500 Frame | Performance/Active | 36V 13.4Ah
  Waardering:
  100%
  (4)
  Bosch PowerPack 500 Frame | Performance/Active | 36V 13.4Ah
  779,00 571,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 4. Bosch PowerTube 625 | Verticaal
  Bosch PowerTube 625 | Verticaal
  899,00 615,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 5. Flyer Kalkhoff Compatibel Panasonic 26V 28Ah Fietsbatterij
  Flyer Kalkhoff Compatibel Panasonic 26V 28Ah Fietsbatterij
  479,00 419,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 6. Bosch PowerPack 400 | Performance/Active | Bagage
  Waardering:
  95%
  (4)
  Bosch PowerPack 400 | Performance/Active | Bagage
  649,00 471,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 7. Flyer Kalkhoff Panasonic Compatibel 26V 23Ah Fietsbatterij
  Waardering:
  100%
  (11)
  Flyer Kalkhoff Panasonic Compatibel 26V 23Ah Fietsbatterij
  379,00 355,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 8. Panasonic 26V 24Ah fietsbatterij
  Panasonic 26V 24Ah fietsbatterij
  465,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 9. Bosch PowerPack 300 | Active/Performance | Bagage
  Waardering:
  100%
  (4)
  Bosch PowerPack 300 | Active/Performance | Bagage
  469,00 419,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 10. Bosch PowerPack 400 | Classic | Bagage
  Waardering:
  100%
  (4)
  Bosch PowerPack 400 | Classic | Bagage
  479,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 11. Bosch PowerTube 400 | Verticaal
  Bosch PowerTube 400 | Verticaal
  518,00 499,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 12. Bosch PowerPack 400 | Performance/Active | Frame
  Waardering:
  100%
  (3)
  Bosch PowerPack 400 | Performance/Active | Frame
  639,00 475,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
Pagina
per pagina

Derby Cycle fietsbatterijen

Derby Cycle accu's staan bekend om hun hoogwaardige fietsbaterijen die zorgen voor een betrouwbare en efficiënte elektrische fietsbeleving. De batterijen van Derby Cycle worden zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën. Veel Derby Cycle fietsbatterijen staan ook bekend als Kalkhoff fietsaccu's. Dit is dus iets om rekening mee te houden. Het kan dus zo zijn dat een specifieke Derby Cycle accu en een specifieke Kalkhoff batterij exact dezelfde batterij betreft die bekend staat onder verschillende namen. Dit is mede veroorzaakt doordat er een naamsverandering heeft plaatsgevonden. Hierover kunt u onderaan in deze tekst meer terugvinden. Verder is de Derby Cycle Impulse / Kalkhoff Impulse batterij serie erg populair. Deze batterij komt in een zeer groot aantal verschillende elektrische fietsen voor. Een voorbeeld hiervan is de Kalkhoff Impulse 36V 15Ah fietsbatterij.

 

Derby Cycle e-bike batterij voor Kalkhoff en Focus elektrische fietsen

De fietsbatterijen van Derby Cycle bieden over het algemeen een uitstekende energieopslagcapaciteit, waardoor fietsers lange afstanden kunnen afleggen zonder zich zorgen te maken over het bereik. Met een focus op duurzaamheid en betrouwbaarheid, zijn de accu's van Derby Cycle doorgaans van een relatief goede bouwkwaliteit en daarom goed beschermd tegen eventuele schadelijke omgevingsfactoren. Daarnaast biedt Derby Cycle een breed scala aan batterij-opties, zodat fietsers kunnen kiezen voor de capaciteit die het beste bij hun behoeften past. Tenslotte komen er in de Focus en Kalkhoff elektrische fietsen relatief vaak de volgende soorten fietsbatterijen voor:

Bent u op zoek naar een andere Derby Cycle batterij? Dan kunt u op deze pagina alle Derby cycle batterijen terugvinden. Kunt u de juiste Derby Cycle fietsbatterij niet vinden? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!

Kortom kunnen we concluderen dat u met de fietsbatterijen van Derby Cycle kunt genieten van lange ritten, zeer goede prestaties en een degelijk duurzaam ontwerp. Of het nu gaat om dagelijkse woon-werkverkeer of avontuurlijke fietstochten, de betrouwbare en hoogwaardige batterijen van Derby Cycle zorgen voor een soepele en krachtige elektrische fietservaring.

 

Derby Cycle wordt weer Kalkhoff

Met ingang van 1 juli 2022 wordt Derby Cycle Werke GmbH hernoemd naar Kalkhoff Werke GmbH. Kalkhoff (voorheen Derby Cycle) is niet alleen een van de meest toonaangevende fabrikanten van elektrische fietsen en e-bike batterijen in Duitsland, maar ook in Europa betreft Kalkhoff een grote naam. Het bedrijf Kalkhoff Werke werd oorspronkelijk al in 1919 opgericht. Echter ging Kalkhoff in 1986 failliet waarna Kalkhoff overgenomen werd door Derby Cycle Werke. Vanaf dat moment werden de Kalkhoff fietsen en Kalkhoff fietsbatterijen daardoor ook vaak Derby Cycle fietsen en Derby Cycle fietsbatterijen genoemd. Het bedrijf Derby Cycle Werke bestond dus al langer, maar de naam Derby Cycle werd voor het eerst gekoppeld aan het Kalkhoff merk sinds haar overname van het Kalkhoff in 1988. Later werd Derby Cycle overgenomen door het Nederlandse ''Pon Bike Group'' holding-bedrijf. Deze Pon Bike Group wilde graag ter ere van de rijke geschiedenis van het merk Kalkhoff de naam Derby Cycle terugveranderen naar Kalkhoff. Zo werd de naam Derby Cycle op 1 Juli 2022 vervangen door "Kalkhoff".

 

Derby Cycle naamsverandering vanwege rijke historie van Kalkhoff

Opmerkelijk is dus dat de firma die de Kalkhoff fietsen produceerde vroeger al eens eerder de naam Kalkhoff had voordat het merk Kalkhoff in 1988 overgenomen werd door door Derby Cycle Werke. Kalkhoff is later binnen Derby Cycle uitgegroeid tot een van haar grootste fietsmerken. Een decennium nadat Derby Cycle in 2011 overgenomen werd door het holding-bedrijf Pon Bike Group, besloot dit holding-bedrijf dan ook dat het het belangrijk was om de mooie traditionele historie van het Kalkhoff familiebedrijf te waarborgen. Ter ere van de rijke historie en de oprichter van Kalkhoff werd de naam Derby Cycle daarom terugverandert naar Kalkhoff.

 

Oorsprong van Derby Cycle en Kalkhoff

Derby Cycle ontstond pas in 1988 als dochteronderneming van Derby International Corporation. Derby Cycle wist toen direct de merknaam en een groot deel van het kapitaal binnen Kalkhoff over te nemen. Het bedrijf Kalkhoff bestaat daarentegen al meer dan 100 jaar. In 1919 werd de fiets fabrikant namelijk opgericht onder de naam Kalkhoff Werke GmbH door de oprichter Heinrich Kalkhoff. Hij startte op dat moment een familiebedrijf, niet wetende dat dat familiebedrijf ooit zou uitgroeien tot een enorme firma. Het hele bedrijf is gestart vanuit een kleine werkplaats in het ouderlijk huis van Heinrich Kalkhoff. Het bedrijf groeide daarna gestaag door tot een onderneming met meer dan 1200 werknemers in de jaren '50. Later in 1986 ging het bedrijf Kalkhoff failliet als gevolg van een sterke concurrentiestrijd. Derby Cycle heeft de firma destijds overgenomen. De Kalkhoff fietsen en Kalkhoff accu's werden nog steeds onder de naam Kalkhoff verkocht. Hierdoor kon Kalkhoff binnen het bedrijf Derby Cycle doorgroeien tot een van de grotere e-bike en e-bike batterij merken van Europa. De terugkeer van de naam Kalkhoff zorgt er dus voor dat de traditionele historie van Kalkhoff erkent wordt en wordt het verhaal van de oprichter Heinrich Kalkhoff toch enigszins herbeleeft.

 

Derby cycle fietsmerken Focus en Kalkhoff

Het bedrijf Derby Cycle heeft door de jaren heen verschillende fietsmerken geproduceerd. Zo werden de fietsmerken Raleigh en Kalkhoff bijvoorbeeld toegevoegd aan de merken paraplu van Derby Cycle Werke. Tot aan 2022 werden er door Derby Cycle / Kalkhoff de volgende (elektrische) fietsmerken gefabriceert:

 • Kalkhoff
 • Focus
 • Rixe
 • Univega
 • Raleigh

Er zijn ook al een aantal merken die door Derby Cycle in de laatste decennia verkocht zijn. Vroeger maakten zij namelijk ook nog de fietsen en fietsbatterijen voor de volgende fietsmerken:

 • Haro Designs
 • Nishiki
 • Raleigh

Met de naamsopheffing van Derby Cycle komen echter ook nog een aantal veranderingen meer. Zo stelt de firma haar twee sterkste merken centraal: het prestatiegerichte (elektrische) fietsmerk FOCUS en het comfortabele e-bike merk Kalkhoff. Het is hierdoor nog onzeker hoe de productie van de andere fietsmerken zich in de toekomst verder zal ontwikkelen.

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:30 - 16:00 uur

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:30 - 16:00 uur

Bel ons op +31 850003741