Gazelle batterij

Gazelle elektrische fiets batterijen origineel en compatibel

Nieuwe Gazelle batterij kopen? Hieronder vindt u alle originele Gazelle accu ’s van ebikebatterij.be. De verschillende Gazelle accu ’s zijn per uitvoering vaak ook nog verkrijgbaar met verschillende capaciteiten. Een voorbeeld hiervan is de Gazelle Impulse fietsbatterij die zowel verkrijgbaar is als Gazelle batterij Zilver (Impulse), Gazelle Impulse Goud en Gazelle impulse platina.

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
 1. Gazelle Innergy Goud 36V 13Ah Compatible Vervangende Fietsbatterij
  Gazelle Innergy Goud 36V 13Ah Compatible Vervangende Fietsbatterij
  379,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Buitenkansje: Kalkhoff Impulse Accu 36V 15Ah Fietsaccu
  Buitenkansje: Kalkhoff Impulse Accu 36V 15Ah Fietsaccu
  409,00 359,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 3. Buitenkansje: Bosch powerpack 300 36V 10Ah e-bike vision frame
  Buitenkansje: Bosch powerpack 300 36V 10Ah e-bike vision frame
  339,00 289,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
Pagina
per pagina

Gazelle batterij opladen

Houdt u van lange afstanden fietsen? Of fietst u liever kortere ritjes? De Gazelle batterij van uw elektrische fiets bepaalt de afstanden die u af kunt leggen met uw fiets. Er zijn verschillende types Gazelle batterijen op de markt, we bespreken met u de belangrijkste. Wanneer u uw Gazelle batterij in ontvangst heeft genomen raden wij het aan om deze voor het eerste gebruik een keer volledig op te laden. Bovendien is het verstandig om uw Gazelle batterij nooit te ‘diep ontladen’, dit wil zeggen dat u de batterij helemaal leeg ‘fietst’/maakt. Het is aan te raden om uw fietsbatterij Gazelle ongeveer op te laden als uw batterij nog 20 tot 30% vol is. Het opladen van de Gazelle batterij voor uw elektrische fiets kan met uw originele Gazelle batterijlader, deze kunt u op de Gazelle lader pagina ook aanschaffen.

 

Gazelle batterij kopen

Wilt u een gazelle batterij kopen? Dan is het goed om te kijken welke fietsbatterij u nodig heeft. De Gazelle batterij is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een DeNiCd batterij. Deze batterij is vrij zwaar en groot en is alleen verkrijgbaar voor fietsen die tweedehands zijn. Standaard in Europa is momenteel de NiMH batterij. Dit staat voor nikkel metaal hybride. Deze batterij is in vergelijking met andere batterijen relatief goedkoop. Wel heeft deze Gazelle batterij een zelf ontlading die hoger is en een levensduur die korter is dan die van een Li-ion batterij. Het kopen van een Gazelle fietsbatterij kan een verstandige keuze zijn als u niet meer tevreden bent over de actieradius die u kunt afleggen met uw huidige e-bike batterij. Naast het kopen van een gloednieuwe Gazelle batterij kunt u er ook voor kiezen om uw batterij te laten reviseren (als dit nog mogelijk is met uw fietsbatterij), dit brengt wel risico’s met zich mee.

 

Gazelle Innergy accu

De Gazelle innergy batterij is van het type Li-ion en is daarmee compact en heel erg licht. Naast een lage zelfontlading heeft deze fietsbatterij ook een lange levensduur. Gazelle kiest altijd voor de beste kwaliteit batterijen, zo ook bij de Gazelle innergy batterij. De prijs ligt wel iets hoger dan die van een NiMh batterij, maar deze gaat dan ook een stuk langer mee. Tenslotte kunt u nog kiezen voor een LiPo batterij. Deze accu’s laden snel op, zijn klein en compact en de ontlading zelf is laag. Het enige nadeel is dat een Li-ion batterij heel erg duur is. Ondanks de dure prijs van een Li-ion accu zorgen we ervoor om bij ebikebatterij.be de scherpste prijs aan te bieden voor de Gazelle Innergy fietsbatterijen. 

 

Gazelle Innergy accu resetten of Gazelle batterij resetten

Een Gazelle Innergy accu resetten kunt u gemakkelijk zelf doen. Het Gazelle batterij resetten gaat als volgt in zijn werk: op de achterzijde van uw Gazelle batterij zit een reset-knopje, dit reset-knopje dient u enkele seconde ingedrukt te houden totdat er een lampje begint te knipperen. Bij de Gazelle Innergy accu (resetten) zit dit reset-knopje meestal in het achterlicht/reflector van de fietsbatterij verwerkt. Als u de Gazelle batterij op de juiste manier heeft gereset gaat het display van uw e-bike weer aan. Bij ebikebatterij.be raden we het aan om na het resetten van uw Gazelle fietsbatterij de accu een keer volledig op te laden, voordat u deze weer gebruikt voor een fietstocht.

 

Batterij elektrische fiets gazelle – brons, zilver, goud of platina

De actieradius van de batterij elektrische fiets van Gazelle geeft aan welke afstanden u op uw elektrische fiets af kunt leggen zonder dat u de batterij ondertussen op hoeft te laden. Dit is afhankelijk van de combinatie motor en accu. Alle Gazelle motoren voor de elektrische fiets zijn te combineren met een batterij van het type brons, zilver, goud en platina. De Gazelle batterij van uw elektrische fiets kan op twee verschillende plekken zitten. De plaats van de motor en de accu samen bepalen het zwaartepunt van uw e-bike. De batterij kan op uw frame zitten of op uw bagagedrager. Samen zorgen de motor en de batterij ervoor dat uw e-bike ongeveer 6 kilo zwaarder is dan een gewone fiets.

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:00 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:00 - 12:00

Bel ons op +31 850003741