Brinckers Batterij

Brinckers fiets accu's

Opzoek naar een nieuwe vervangende Brinckers batterij? Hier kunt u een ruimschoots assortiment vinden aan top kwaliteit Brinckers e-bike accu's en vervangende fiets accu's.

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
 1. Brinckers Accu Rear Carrier vervangende Accu 36V 15.6Ah
  Brinckers Accu Rear Carrier vervangende Accu 36V 15.6Ah
  379,00 349,00
  Levertijd: eind augustus
  Meer informatie »
 2. Brinckers Rear Carrier vervangende batterij 36V 13Ah
  Brinckers Rear Carrier vervangende batterij 36V 13Ah
  349,00 319,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 3. Buitenkansje: Bosch powerpack 300 36V 10Ah e-bike vision frame
  Buitenkansje: Bosch powerpack 300 36V 10Ah e-bike vision frame
  339,00 289,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 4. Brinckers Racktype YJ168 CAN Battery 11.6Ah
  Brinckers Racktype YJ168 CAN Battery 11.6Ah
  399,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 5. Brinckers Le Mans 36V 14.5Ah Frame
  Brinckers Le Mans 36V 14.5Ah Frame
  449,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
Pagina
per pagina

Brinckers accu

Bij Brinckers bewegen ze met u mee. Comfort en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is de grote drijfveer bij Brinckers elektrische fietsen. Zij geloven dat het voor iedereen toegankelijk moet zijn om een betaalbare e-bike in het bezit te hebben. Daarnaast leveren ze bij Brinckers enkel producten van hoogwaardige kwaliteit. Sinds 2015 probeert het Brinckers team de fietsliefhebber te voorzien van mooie e-bike, voor een degelijke prijs. Dankzij de kennis die zij hebben, is dat hen ook aardig gelukt!

 

Brinckers fietsbatterij

Bafang, Bosch en E-bike Vision zijn de merken die u zullen voorzien van een nieuwe fietsbatterij. Voor Brinckers elektrische fietsen zijn dit de merken die compatibel zullen zijn met uw huidige e-bike. Neem de Bafang batterij 340. Deze extreem sterke fiets batterij beschikt over een aantal voordelen waarvan het gebruiksgemak er één is. Dankzij de prettige vorm en de juiste afwerking is de fietsbatterij erg gemakkelijk te bevestigen op uw Brinckers e-bike. De fietsbatterij beschikt over een sterk vermogen van 340Wh (watt uur) en een ruime capaciteit van 7.9Ah (ampère uur). Hiermee kan een fijne actieradius worden bereikt. Geschikt voor zo ongeveer al het woon- en werkverkeer. 

 

Plaatsing van de Brinckers accu

Voor een juiste aankoop van uw Brinckers accu is het verstandig om even na te gaan waar uw huidige fiets batterij bevestigd is. Het aanbod van de Brinckers accu is namelijk opgebouwd uit 3 verschillende bevestiging opties. U bent bekend met de Brinckers accu die op de bagagedrager geplaatst wordt. Erg gemakkelijk in- en uitklikken is kenmerkend voor dit type fietsbatterij. Daarnaast bieden wij de Brinckers accu aan die op het frame gepositioneerd is. Hier vallen de kanjers van E-bike Vision onder. Bent u op zoek naar een Brinckers accu die garant staat voor een mooie afwerking en een elegant design, dan is de Bosch Power Tube serie wat voor u. Deze fietsbatterijen worden IN het frame verwerkt en zorgen daarmee voor een mooi plaatje.

 

Vermogen Brinckers fiets batterij

Aangezien het voltage nooit mag afwijken van uw huidige fietsbatterij, is het noodzakelijk om dit als eerste te checken. Wij bieden u meerdere opties namelijk. 36V & 43V. De capaciteit van de Brinckers accu loopt op van 7.9Ah tot 20.7Ah. Van woon- en werkverkeer tot fanatieke mountainbikers. Het kan allemaal. Naast het ruime assortiment bieden wij ook de scherpste ALL-IN prijzen en de beste service! Als meer informatie wilt over het verbeteren van de levensduur van uw eigen fiets accu, bekijk dan onze blog over het verbeteren van de batterij van uw elektrische fiets.

 

Brinckers fietsen accu

Brinckers batterijen zijn gefabriceerd met lithium-ion. Deze stof wordt veel gebruikt in de batterijen van elektrische fietsen en auto's. Lithium ion batterijen zijn uiterst betrouwbaar en verliezen vrij weinig capaciteit bij goed gebruik. Bent u nog niet uit over welke batterij het best bij u past of heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice voor hulp of duidelijkheid. 

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:00 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:00 - 12:00

Bel ons op +31 850003741