Impulse lader

Uw Impulse batterij elektrische fiets opladen?

Hier vindt u uw Impulse lader geschikt voor uw Impulse batterij. Elektrische fietsmerken zoals Gazelle en Kalkhoff kunnen veelal worden opgeladen met de Impulse oplader. Wilt u zeker weten dat u een goede oplader heeft voor uw Impulse e-bike? Lees dan meer over welke Impulse laders we hebben door op de producten te klikken of onder aan deze pagina verder te lezen.

Opladers elektrische fiets Impulse

Alle laders van Impulse zijn geschikt voor e-bikes met Impulse aandrijfsystemen. Op deze pagina kunt u zien welke Impulse batterij laders wij verkopen. De Derby Cycle Kalkhoff Impulse lader 42V 3A bijvoorbeeld. Deze e-bike Impulse lader is geschikt om de Kalkhoff / Derby Cycle batterij op te laden. Ook modellen van Gazelle, Rixe en Univega zijn uitgevoerd met dit systeem. Heeft u nog vragen over of de Impulse lader compatibel is met uw fietsbatterij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Hoe laat ik mijn Impulse batterij op?

Het opladen van uw Impulse elektrische fiets lijkt simpel, maar er zitten nog best wel wat haken en ogen aan. Het is belangrijk dat u uw Impulse batterij altijd op de goede manier oplaadt, zodat u de levensduur van uw batterij kan verbeteren. Zo is het bijvoorbeeld slim om nooit uw Impulse batterij te overladen. Meer weten over hoe u dit kunt voorkomen? Meer tips en tricks kunt u vinden op onze uitgebreide blog over je batterij elektrische fiets opladen.

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg direct antwoord op uw vraag

08:30 - 16:30

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

09:00 - 13:00

Bel ons op +31 850003741