Gazelle oplader

Hier vindt u alle Gazelle laders voor uw Gazelle e-bike!

Ons assortiment bestaat uit een aantal Gazelle opladers. We hebben opladers voor elke Gazelle fiets. Heeft u twijfels over welke Gazelle lader bij uw Gazelle e-bike past? Wij helpen u graag! Bij elke batterij op onze site staat in de productomschrijving aangegeven welke batterij oplader erbij past. Ook bij de productomschrijving van de Gazelle fiets oplader staat aangegeven bij welke batterij hij past. Komt u er nog steeds niet uit? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze Klantenservice!

 1. Gazelle Impulse batterijlader 42V 4A
  Gazelle Impulse batterijlader 42V 4A
  96,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Lader Gazelle Innergy 48V 2A lader Fietsbatterij
  Waardering:
  100%
  (4)
  Lader Gazelle Innergy 48V 2A lader Fietsbatterij
  49,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »

Gazelle Impulse lader of Gazelle Innergy lader nodig?

In ons assortiment hebben wij de Gazelle Impulse 42V 4 ampère lader, Gazelle Panasonic lader 42V 4A en natuurlijk de Gazelle Innergy 48V 2 ampère lader. Wilt u de goede lader vinden of een vergelijkbare die u al had. Kijk dan goed naar het partnummer van de lader. Bij de kenmerken en productomschrijving van de gazelle oplader kunt u dit vinden. Mocht u niet zeker weten welke lader u nodig heeft voor uw gazelle batterij? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice.

 

Wat betekent de hoeveelheid ampère bij mijn gazelle oplader?

Het aantal ampère dat uw Gazelle lader heeft geeft aan met welke snelheid uw lader de Gazelle elektrische fiets doet opladen. Zo laat een Gazelle 4 ampère oplader sneller op dan een 2 ampère oplader. Een Gazelle 4A oplader worden dan ook vaak een Gazelle snellader genoemd. De voltage is ook belangrijk bij een oplader. Zorg ervoor dat het aantal voltage van de oplader compatibel is met de Gazelle batterij. Bij de productomschrijving van uw Gazelle batterij staat dan ook vaak aangegeven welke Gazelle oplader compatibel is.

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:00 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:00 - 12:00

Bel ons op +31 850003741