TranzX batterij

Vindt de TransX fietsbatterij voor u!

Bent u op zoek naar een TranzX fietsbatterij? Dan bent u aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u alle TranzX fiets accu’s uit ons assortiment. Kenmerkend voor de TranzX batterij, is dat deze erg eenvoudig te bevestigen is. Het gaat bij vele TranzX batterijen dan ook om Plug-and-Play. Gebruiksgemak staat bij TranzX erg hoog in het vaandel. Heeft u een TranzX oplader nodig? U vindt al onze TransX Fiets batterij laders hier.

  1. TranzX BL09 36V 6.6Ah fietsbatterij
    TranzX BL09 36V 6.6Ah fietsbatterij
    429,00
    Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
    Meer informatie »

Vind uw Tranz X batterij bij ebikebatterij.be

Talloze fietsen zijn uitgerust met een batterij van TranzX. Dit merk staat bekend om haar degelijke batterijen die een redelijke prijs hebben. TranzX batterijen beschikken over de nieuwste Lithium-Ion batterij technologie. Met TranzX eigen batterij test laboratorium proberen ze top kwaliteit batterijen af te leveren. Dus zoekt u een nieuwe originele Tranz X fiets accu? Dan bent u in onze fietsbatterijwinkel ebikebatterij.be op de juiste plek. Naast het ruime assortiment bieden wij de scherpste all-in prijs en de beste service voor de fietsliefhebbers!

 

De specificaties van uw TranzX accu 36V

TranzX heeft een breed assortiment batterijen. Zo varieert de capaciteit van dit merk van 6.6Ah tot 16.7Ah. Des te groter deze capaciteit, des te langer u rond kunt fietsen zonder de TranzX batterij op te laden. Ook het voltage van iedere batterij is anders. Zo is er de Tranzx batterij 24V. Dit model is ideaal voor woon- en werkverkeer. Bent u een gedreven, fanatieke fietser en houdt u ervan om een uitgebreid stukje te fietsen? Dan laten wij u niet in de steek. Wij bieden u ook de mogelijkheid om een 36V model te bemachtigen. Wel moet voltage van uw nieuwe TranzX batterij moet exact hetzelfde zijn als het voltage van uw huidige fietsbatterij.

 

Vind de juiste TranzX batterij voor uw fiets

Wanneer u de huidige batterij van uw fiets wilt vervangen, is het belangrijk om een passende vervanger aan te schaffen. Dat doet u het beste door naar het partnummer van de batterij te kijken. Komt dit nummer overeen met een van de batterijen van TranzX? Dan heeft u het juiste model voor ogen. Dat maakt het nog eenvoudiger om te bepalen of u een batterij Tranz X 24V nodig heeft, of een exemplaar met een voltage van 36V. Daarnaast is het bijna net zo belangrijk om een passend design te vinden voor het uiteindelijke plaatje. Zo hebben de TranzX batterijen verschillende vormen. De TranzX batterijen kunnen over een rechthoekige afwerking beschikken zowel als een ietwat rondere afwerking. Populaire TranzX batterijen zijn de TranzX BL07 battery en TranzX BL15. De verschillende vormen hebben ook te maken met waar u de TranzX batterij moet plaatsen in uw fiets. De batterijen hebben namelijk verschillende types zoals de TranzX In tube, Rack Type, Down Tube of Seat Tube. Kijk daarom ook goed waar u de TranzX batterij moet plaatsen in uw elektrische fiets. Voor vragen of als er onduidelijkheden zijn kunt u natuurlijk altijd onze klantenservice bereiken!

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg direct antwoord op uw vraag

08:30 - 16:30

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

09:00 - 13:00

Bel ons op +31 850003741