Flyer

Ontdek welke Flyer e-bike batterij jij nodig hebt voor jouw elektrische fiets!

Wilt u uw flyer batterij vervangen? De Flyer e-bikes modellen maken gebruik van verschillende fiets accu's van Bosch, Panasonic of de onderstaande Flyer SIB batterijen (Smart Integrated Battery). Flyer heeft verschillende modellen Flyer e-bikes en bij elk model past een bepaalde fiets batterij. 

De Flyer fiets batterij 26V is de meest voorkomende e-bike batterij. Flyer zelf heeft eigen Smart Integrated Battery's van verschillende capaciteiten die u eenvoudig kan plaatsen in het frame. De Flyer e-bike modellen: Flyer upstreet 5 7.03 en de Flyer Upstreet 5 7.20 HS D1 maken gebruik van de Flyer e-bike batterij SIB 630Wh en 750Wh. Deze Flyer fiets accu's kunt u hieronder vinden.

 1. Flyer STB 750 20.1 Ah batterij
  Flyer STB 750 20.1 Ah batterij
  1.299,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Flyer accu FIB 630 36V 16.75Ah
  Flyer accu FIB 630 36V 16.75Ah
  649,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 3. Flyer accu SIB 2.0 36V 20.1Ah
  Flyer accu SIB 2.0 36V 20.1Ah
  1.099,00 979,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »

Flyer batterij

De Flyer batterijen van uiterst goede kwaliteit plaats je op het frame van je e-bike. Een van de bekendste Flyer batterijen is de Flyer Accu SIB 2.0 36V. Dit zijn zeer betrouwbare batterijen en je hebt ze ook nog in verschillende wattages. Je hebt bijvoorbeeld de Flyer Accu SIB 2.0 36V 16.75Ah, maar wil je graag nog meer power van je batterij? Dan is de Flyer batterij SIB 2.0 36V 20.1Ah een uitstekende keuze. Als u een Flyer batterij wilt kopen bent u bij ebikebatterij.be aan het juiste adres.

 

Heb ik de Panasonic fietsbatterij, de Bosch Powerpack of de Bosch PowerTube nodig?

Als u naar de aandrijfsysteem kijkt en waar u de fietsbatterij op de Flyer e-bike moet plaatsen, kunt u erachter komen welke Flyer batterij u nodig zal hebben. De Flyer batterijen maken gebruik van de Parasonic, Bosch of Flyer aandrijfsystemen. De flyer fietsaccu's komen in 3 verschillende soorten plaatsingen. Bij plaatsing op het frame heeft u de Panasonic e-bike batterij nodig. Op de bagagedrager moet u de Bosch PowerPack gebruiken en bij plaatsing in het frame is de Bosch PowerTube nodig. Meer informatie over deze fietsaccu's en waar je ze kan vinden vindt u onderaan deze pagina.

 

Batterij Flyer fiets 

Het Zwitserse merk Flyer is in de afgelopen jaren een grote speler geworden binnen de e-bike wereld in Europa. Het bedrijf verschaft degelijke fietsen die vaak jaren mee gaan en bekend staan om hun hoge kwaliteit. Kenmerkend aan de hoge kwaliteit e-bikes, zijn de sterke Flyer fiets accu’s en hun capaciteit. Door de jaren heen zijn er verschillende hoogwaardige aandrijfsystemen geplaatst op de Flyer e-bikes. De meest bekende is het Panasonic aandrijfsysteem met de 26V Flyer accu. Deze Panasonic 26V accu ziet u onder andere op de Flyer T8, Flyer T5 en vele andere Flyer e-bikes. De 26V Flyer accu van Panasonic is geplaatst bij de zitbuis van de Flyer fiets. Naast de bekende Flyer accu van Panasonic zie je op de nieuwere modellen het aandrijfsysteem van Bosch zitten. 

 

Panasonic 26V 23Ah accu Flyer

Flyer e-bike accu’s zijn dus in verschillende merken verkrijgbaar. De panasonic 26V Flyer fietsbatterij is een echte uitblinker. Met een vermogen van bijna 600Wh heeft deze Flyer batterij een zeer aangename actieradius. Daarnaast heeft deze fietsbatterij zijn succes mede te danken aan het plug-and-play systeem. Mocht u nog niet bekend zijn met dit begrip, een plug-and-play integratie zorgt ervoor dat u de Flyer fiets batterij enkel hoeft op te laden en op een eenvoudige manier in uw e-bike klikt. Daarna bent u weer in de mogelijkheid om van uw fiets te genieten. Naast de kracht en de capaciteit van de Panasonic fietsbatterij, speelt het prijskaartje vanzelfsprekend een belangrijke rol. Hier doet de fietsbatterij winkel ebikebatterij.be u wederom niet tekort, wij bieden u de scherpste all-in prijs op alle fiets batterijen!

 

Plaatsingen Flyer batterijen elektrische fiets

Belangrijk om te benadrukken is dat er 3 verschillende typen Flyer fietsbatterijen zijn. Deze worden anders geplaatst ten opzichte van elkaar. De verschillende Flyer fiets batterijen kunnen geplaatst worden in het frame, op de bagagedrager of op het frame bij de zitbuis. Lees de productomschrijvingen op onze pagina’s dus aandachtig door om er zeker van te zijn welk type Flyer e-bike batterij u nodig heeft.

Nogmaals! Het is belangrijk om op voorhand te kijken met wat voor aandrijfsysteem u te maken heeft. Voor de Flyer batterijen gaat het om de Panasonic of Bosch fiets batterij aandrijfsystemen. 

 

Flyer batterij: Bosch PowerPack of Bosch PowerTube nodig?

Dit type fietsbatterij die bestemd is voor uw Flyer e-bike, en een krachtig alternatief voor uw huidige Flyer fiets batterij. Deze van hoogwaardige kwaliteit fietsbatterijen, komen onder andere van Bosch af. Zoals de Bosch PowerPack 400 Classic en de Bosch PowerPack 500 Frame batterij. Deze fietsbatterijen worden op de bagagedrager geplaatst en staan bekend om hun zuivere grote vermogen. Daarnaast bieden wij u ook verschillende Bosch PowerTube fiets batterijen aan. Zoals de Bosch PowerTube 400Wh, de Bosch PowerTube 500Wh en de Bosch Power Tube 625Wh. Deze worden in het frame geplaatst. Beiden typen e-bike batterijen leveren een aangename actieradius op. Hier draait het uiteindelijk om! Wilt u weten welke factoren een belangrijke rol spelen bij het optimaliseren van de actieradius van uw Flyer accu? Neem dan gerust een kijkje op deze pagina.

Heeft nog verdere vragen neem dan gerust contact op met onze Klantenservice!

 

Panasonic batterij op het frame 

De Panasonic serie van 26 Volt is compatibel met de op het frame serie van de Flyer E-bike modellen. Dit zijn de batterijen:

 

Bosch Powerpack op de bagagedrager

Deze Bosch fiets accu's worden op de bagagedrager geplaatst. Deze batterijen zijn compatibel met de batterij op de bagagedrager modellen van Flyer:

 

Bosch PowerTube in het Frame accu's

De Bosch PowerTube fietsbatterijen zijn compatibel met de Flyer in het frame accu dragende Flyer e-bikes:

Heeft u nog verdere vragen, neem dan gerust contact op met onze Klantenservice!

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg direct antwoord op uw vraag

08:30 - 16:30

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

09:00 - 13:00

Bel ons op +31 850003741