Batterijladers

Hier vindt u ons assortiment aan batterijladers voor elektrische fietsen. Twijfelt u over de keuze voor de juiste batterijlader? Onze klantenservice helpt u graag verder!

Producten 1-12 van 96

Van hoog naar laag sorteren
 1. TranzX 36V 4A snellader
  TranzX 36V 4A snellader
  118,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. TranzX 42V 2A AA504009729 lader fietsbatterij
  Waardering:
  93%
  (3)
  TranzX 42V 2A AA504009729 lader fietsbatterij
  79,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 3. TranzX 29.4 2A AA504004770 lader fietsbatterij
  Waardering:
  100%
  (1)
  TranzX 29.4 2A AA504004770 lader fietsbatterij
  79,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 4. Brinckers Oplader 36V 2A 3-pins
  Brinckers Oplader 36V 2A 3-pins
  49,00
  Voor zondag 21:00 besteld, maandag in huis!
  Meer informatie »
 5. Shimano Steps adapter SM-BTE80
  Shimano Steps adapter SM-BTE80
  49,00
  Voor zondag 21:00 besteld, maandag in huis!
  Meer informatie »
 6. Qwic Premium Snellader 42V 4A
  Qwic Premium Snellader 42V 4A
  149,00
  Voor zondag 21:00 besteld, maandag in huis!
  Meer informatie »
 7. Cortina lader voor Cortina Ecomo 29.4V 2.5A (3-polig XLR)
  Cortina lader voor Cortina Ecomo 29.4V 2.5A (3-polig XLR)
  54,00
  Voor zondag 21:00 besteld, maandag in huis!
  Meer informatie »
 8. Cortina lader voor Cortina Ecomo 29.4V 5A (3-polig XLR)
  Cortina lader voor Cortina Ecomo 29.4V 5A (3-polig XLR)
  89,00
  Voor zondag 21:00 besteld, maandag in huis!
  Meer informatie »
 9. E-bike Vison acculader 6A 42V 4-polig
  E-bike Vison acculader 6A 42V 4-polig
  179,00
  Voor zondag 21:00 besteld, maandag in huis!
  Meer informatie »
 10. Universele lader fietsaccu 42V 2A (2-polig tulp)
  Universele lader fietsaccu 42V 2A (2-polig tulp)
  39,00
  Voor zondag 21:00 besteld, maandag in huis!
  Meer informatie »
 11. Universele lader fietsaccu 42V 3A (5.5 x 2.1mm pin)
  Universele lader fietsaccu 42V 3A (5.5 x 2.1mm pin)
  39,00
  Voor zondag 21:00 besteld, maandag in huis!
  Meer informatie »
 12. Universele lader fietsaccu 29.4V 2A (5.5 x 2.1mm pin)
  Universele lader fietsaccu 29.4V 2A (5.5 x 2.1mm pin)
  39,00
  Voor zondag 21:00 besteld, maandag in huis!
  Meer informatie »
Pagina
per pagina

Een uitgebreid aanbod aan batterijladers 

Binnen het aanbod fiets batterijlader hebt u de keuze uit verschillende soorten batterijladers. Deze kunt in onze fietsbatterijwinkel makkelijk met elkaar vergelijken. Een elektrische fiets lader kopen doet u niet zomaar. Het is slim als u een reserve-exemplaar achter de hand heeft. Bijvoorbeeld als u een oplader elektrische fiets nodig hebt als uw huidige niet meer werkt. U kunt in onze shop handige filters instellen waarmee u de producten kunt sorteren op prijs, maar ook op merk en soort.  Zo kunt u snel en verantwoord een fietsbatterij oplader kopen. Daarnaast is er onderscheid tussen originele en universele oplader elektrische fiets. Houd er altijd rekening mee dat u kiest voor de juiste soort om schade aan je batterij en e-bike te voorkomen. Vergelijk de verschillende laders eenvoudig in onze fietsbatterijwinkel, zodat u zorgeloos de weg op kunt gaan met de elektrische fiets. 

  

Oplader elektrische fiets, voltages en ampères.  

De grote hoeveelheid en verscheidenheid aan batterijladers kan verwarrend zijn. Er zijn meerdere soorten voltages en daarnaast nog verschillende ampères. Voor een fietsbatterij van 36V is een batterijlader van 42V nodig. Voor een fietsbatterij van 24V is een 29.4V fiets oplader nodig. Het amperage kan op een andere manier afwijken per lader, de standaard elektrische fiets oplader heeft een amperage tussen de 1.5A en 3A. Hoe hoger het amperage des te sneller de batterij oplaadt. Een lader binnen deze standaard amperages is niet schadelijk voor uw batterij, als uw huidige elektrische fiets oplader een amperage heeft van 2A dan kunt u zonder batterijschade kiezen voor een lader elektrische fiets van 3A. Een lader met meer dan 4A wordt een snellader genoemd, door het vele hogere amperage laad een snellader veel sneller op dan een reguliere elektrische fiets oplader. Er wordt geadviseerd om voor dagelijks gebruik een reguliere oplader fietsbatterij te gebruiken en bij speciale gevallen een snellader. Bij overmatig vaak gebruik kan een snellader de batterij aantasten waardoor de actieradius lager uitvalt, bij normaal gebruik is een snellader een ideale toevoeging aan uw elektrische fiets.  

Hoe kan ik mijn fiets batterij het beste opladen?

Omdat fietsbatterijen erg kwetsbaar zijn en een zorgvuldige omgang vereisen moet de gebruiker bij het opladen er voor zorgen dat de batterij op een stabiele ondergrond wordt geplaatst. Ook is het nodig dat de elektrische fiets batterij wordt opgeladen met de bijpassende oplader. Twijfelt u over welke oplader er bij uw e-bike past? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice! Zorg dat bij de fiets batterij opladen, de e-bike accu volledig wordt opgeladen!

Het opladen lijkt makkelijk met deze simpele stappen. Tòch komt het heel vaak voor dat de fietsaccu's niet goed worden opgeladen. Op onze blog over de antwoorden op uw vragen over het opladen va uw fietsaccu geven wij graag meer tips over het opladen van uw fiets batterij. Hier krijgt u antwoorden op de vragen: "Wanneer moet ik mijn elektrische fiets opladen?", "Hoelang duurt het opladen van mijn e-bike?", "Wat is de juiste oplader van mijn E-bike accu?" en veel meer!

Verschillende e-bike opladers 

U hebt niet één soort oplader voor de e-bike. Het kiezen voor een fiets batterijlader doet u door de opladers goed met elkaar te vergelijken. Dit is nodig, omdat het gevaarlijk kan zijn als u voor de verkeerde kiest. Zo kan een verkeerde e-bike oplader ervoor zorgen dat u niet optimaal kunt genieten van de e-bike. Daarnaast kan het gaan voor een verkeerde batterijlader zelfs voor gevaarlijke situaties, waarbij de batterij te maken krijgt met overspanning waardoor deze zelfs kan ontploffen. Houd rekening mee met de voltage van de batterijlader zodat deze goed overeenkomt met dat van de batterij. Daarnaast is ook de ampère een belangrijk factor waarop gelet dient te worden. Tot slot dient u ook de stekkers met elkaar te vergelijken, want als een e-bike oplader niet goed past, dan zal dit alleen maar schadelijk zijn voor de batterij zelf. 

  

Een vervangende oplader elektrische fiets kopen 

Het fietsen op een elektrische fiets kent vele voordelen. U bent sneller onderweg en daarnaast heeft u te maken met veel minder weerstand tijdens het fietsen. Dit heeft er allemaal mee te maken omdat een elektrische fiets wordt aangedreven door middel van een fiets batterij. En net zoals ook een batterij van uw mobiele telefoon moet worden opgeladen of de batterij van de auto, dient ook de batterij van de elektrische fiets te worden opgeladen. Daar hebt u dus een oplader elektrische fiets voor nodig. Is uw oplader elektrische fiets kapot? Dan kunt u ervoor kiezen om exact dezelfde batterijlader elektrische fiets te kopen óf u kunt ervoor kiezen om een vervangende fietsbatterij lader te kopen. Hoewel het kopen van exact dezelfde lader erg gemakkelijk is heeft het kopen van een vervangende universele oplader elektrische fiets 36V ook meerdere voordelen. Voor hetzelfde geld als de originele oplader wordt het mogelijk om een oplader batterij fiets aan te schaffen met een hoger amperage waardoor de batterij sneller oplaadt. Bij het kiezen van een vervangende batterijlader fiets is het belangrijk om goed te kijken welke batterij compatibel is voor uw elektrische fiets.  

  

Heeft u moeite met het vinden van de juiste fietsbatterij oplader? Onze klantenservice helpt u graag bij het vinden van de juiste batterijlader voor uw elektrische fiets klantenservice. 

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ebikebatterij.be

Direct antwoord op uw vraag.

09:00 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

09:00 - 16:00

Bel ons op +31 850003741