Klever oplader

Vind hier de Klever lader die past bij uw Klever fiets!

De Klever batterij laders bestaan uit verschillende varianten. Zo heeft u de reislader Klever die gemakkelijk onderweg mee kan nemen om ervoor te zorgen dat u nooit zonder een lege Klever batterij komt te zitten. Ook heeft Klever snelladers die ervoor zorgen dat het opladen van de elektrische fiets zeer snel gaat. U kunt dan kiezen tussen een Klever snellader die snel is en geluidloos of voor de Klever oplader die alleen zeer snel doet opladen.Bekijk hieronder al onze Klever laders en vindt de Klever oplader die past bij u!

Vind de Klever X Speed oplader hier.

Alle drie de soorten Klever laders die wij verkopen passen op de Klever X Speed en andere Klever fietsen. De Klever Fast Chargers zijn van een groter formaat. Dus wilt u onderweg de elektrische fiets opladen, dan wordt u aangeraden om de compacte “normale” snelheid Klever reislader te kopen. De aansluitingen van alle drie de Klever laders zijn hetzelfde. De Klever opladers verschillen alleen in de snelheid waarmee ze opladen en of ze geluidloos opladen ja of nee.

Hoe laat ik mijn Klever batterij op?

Het opladen van uw Klever elektrische fiets lijkt natuurlijk simpel, maar er zou nog best wel wat fout kunnen gaan. Verbind altijd eerst de elektriciteitssnoer met de lader en daarna in het stopcontact. Er zou dan een LED-lampje op de lader rood gaan knipperen. Als de Klever lader dan stopt met knipperen en rood blijft branden dan is de Klever batterij oplader klaar voor gebruik. Plug de lader in de Klever batterij en dan begint het laadproces. Als de lader uiteindelijk groen brandt, dan is de Klever batterij opgeladen. Let hierbij dan wel op dat hierna alles zo snel mogelijk wordt losgekoppeld. Je wilt namelijk het overladen van uw Klever Batterij voorkomen, zodat u de levensduur van uw Klever Batterij behoudt. Meer weten over hoe dit werkt en hoe u het kunt voorkomen? Meer tips en tricks kunt u vinden op onze uitgebreide blog over de batterij elektrische fiets opladen.

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:30 - 16:00 uur

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:30 - 16:00 uur

Bel ons op +31 850003741