Sparta batterij

Vind de Sparta Ion batterij die past bij uw Sparta elektrische fiets!

Bent u op zoek naar een batterij voor een Sparta fiets? Heeft u een nieuwe Sparta ion batterij nodig of een batterij voor de Sparta E-motion, Sparta ion e-speed of Sparta ion rx? Voor nu verkopen we alleen de E-motion batterijen van Sparta e-bikes bij ons in het assortiment en batterijen die passen in verschillende andere modellen van Sparta, Batavus en Koga. U kunt dan een originele accu kopen voor de Sparta e-bike of een batterij van een merk die compatibel is voor Sparta e-bikes. Voor alle geschikte batterijen voor uw Sparta fiets kunt u terecht in onze webshop. Wij verkopen ook Sparta laders die geschikt zijn voor een Sparta fiets accu.

 

Producten 1-12 van 34

Van hoog naar laag sorteren
 1. Phylion Wall-ES 37V 14.5Ah fietsaccu + gratis lader
  Phylion Wall-ES 37V 14.5Ah fietsaccu + gratis lader
  536,00 457,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Batavus / Koga / Sparta ION batterij PMU2 24V 10Ah Gen1 NiMH 29110739
  Batavus / Koga / Sparta ION batterij PMU2 24V 10Ah Gen1 NiMH 29110739
  659,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 3. Sparta E-300 36V 8.8Ah V2 fietsbatterij zilver 29111281
  Sparta E-300 36V 8.8Ah V2 fietsbatterij zilver 29111281
  599,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 4. Sparta / Batavus Ion NiMH 24V 11Ah fietsbatterij frame (banaan) 29110630
  Sparta / Batavus Ion NiMH 24V 11Ah fietsbatterij frame (banaan) 29110630
  589,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 5. Sparta E-Motion Remove 36V 9.6Ah Batavus batterij
  Sparta E-Motion Remove 36V 9.6Ah Batavus batterij
  649,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 6. Buitenkansje: Sparta E-400 36V 11Ah V2 fietsbatterij zilver (2014/2015)
  Buitenkansje: Sparta E-400 36V 11Ah V2 fietsbatterij zilver (2014/2015)
  599,00 549,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 7. Buitenkansje: Bosch powerpack 300 36V 10Ah e-bike vision frame
  Buitenkansje: Bosch powerpack 300 36V 10Ah e-bike vision frame
  339,00 289,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
Pagina
per pagina

Sparta batterij: typen e-bike systemen

Sparta heeft verschillende typen elektrische fietsen: de reguliere e-bike, de smart e-bike, urban e-bikes en special e-bikes. Daarbij maakt Sparta gebruik van verschillende elektrische systemen, zoals Bosch, ION en E-Motion aandrijfsystemen. Daardoor zijn er ook veel verschillende soorten Sparta batterijen verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld de Sparta ion batterij en Emotion. Elk systeem heeft zijn unieke eigenschappen. Het beste is dan ook om zelf te ervaren welk systeem perfect bij u past. Wel willen we bij ebikebatterij.be,er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuze. Eén ding is zeker. U bent bij het juiste adres om uw Sparta fiets batterij te vervangen. Ook bieden wij de scherpste all-in prijs ondanks de hoogwaardige kwaliteit van ons Sparta batterij assortiment. Wat nieuw is van Sparta is de Ion E-speed e-bikes. Dit is een high speed e-bike systeem met een krachtige batterij. U kunt hiermee snelheden halen van 40 tot 45 kilometer per uur. Sparta gebruikt hier slimme software waarbij ze Sparta Ion technologie kunnen combineren met bijvoorbeeld Google Glass.

 

Sparta ion batterij

Voor het ION- systeem van Sparta zijn meerdere fietsbatterijen verkrijgbaar. Deze verschillen in inhoud en daardoor ook vanzelfsprekend in actieradius. Het ION-systeem vindt u terug bij Sparta e-bikes met een voorwielmotor, e-bikes met middenmotor en Sparta fietsen met een motor op het achterwiel. Een geavanceerd trapkrachtsensor en intelligente software is wat het ION-systeem kenmerkt. Daarnaast staat het ION-systeem bekend om zijn geruisloze technologie. Om op die manier optimaal te kunnen genieten van de buitenlucht! Klaar om een Sparta ion batterij te kopen? Dan vindt u die vanzelfsprekend in het ruime assortiment van ebikebatterij.be.

 

E-motion Sparta

Hebt u een E-motion bike van Sparta in uw bezit? Dan hebt u een veelzijdige e-bike voor een gunstige prijs, die bovendien makkelijk in gebruik is. E-motion wordt door Sparta toegepast op e-bikes met voor- en achterwielmotoren. Kenmerkend voor een Sparta E-motion batterij, is dat deze over een accu-keuze beschikken. Dit wil zeggen dat u in sommige gevallen, zelf de actieradius kunt bepalen (tot op zekere hoogte uiteraard). Daarnaast staat dit type Sparta fiets batterij bekend om zijn comfort en gebruiksgemak. Erg belangrijk natuurlijk! Voor het E-motion systeem hebben wij dan ook meerdere Sparta batterijen in ons assortiment.

 

Sparta e-bikes met Bosch batterijen

Sparta maakt ook gebruik van middenmotoren. Deze worden gemaakt door Bosch. Via een trapsensor wordt de motor aangedreven. Dit zorgt voor een nauwkeurige reactie op de inspanning. Enkele voordelen die de Bosch fietsbatterijen bieden, zijn dat de fiets batterijen een stabiele wegligging opleveren en dat ze beschikken over een efficiënte aandrijving. In combinatie met de precisie van de trap sensoren levert dit vaak een natuurlijke en comfortabele rijervaring. Bosch batterijen voor uw Sparta e-bike vindt u ook in onze online fietsbatterijwinkelebikebatterij.be.

 

Shimano steps batterij elektrische fiets

Dankzij het brede assortiment kunnen wij u ook Shimano steps fietsbatterijen aanbieden. Deze fiets batterijen zijn uitstekende vervangers voor uw huidige batterij op uw Sparta e-bike. De Shimano batterij staat bekend om zijn muisstille werking. Dit heeft te maken met het feit dat Sparta e-bikes die zijn uitgerust met een Shimano systeem, beschikken over een lichte, soepele en toch compacte aandrijving. Met het Shimano systeem kunt u een sportieve rijstijl aanhouden en optimaal genieten van uw tweewieler.

 

Nieuwe batterij Sparta ion kopen

In het assortiment van E-bike batterij vindt u meerdere batterijen voor de Sparta e-bikes. Hebt u behalve een nieuwe Sparta batterij ook een batterijlader voor uw Sparta e-bike batterij nodig? Ook dan kunt u eenvoudig in onze webshop uw nieuwe batterij Sparta ion kopen, eventueel met batterijlader.

 

Tips voor veilig gebruik Sparta batterij

Voor de verlenging van de levensduur van uw fietsbatterij is het belangrijk om deze op de juiste manier te gebruiken. Verkeerd gebruik van de batterij of lader kan de levensduur namelijk ernstig voorkomen. Foutief gebruik bestaat vaak uit:

 1. Te lange blootstelling aan hoge of lage temperaturen
 2. Het gebruik van de verkeerde fietsladers, of
 3. Een beschadiging aan de batterij(behuizing) door stoten of vallen

Om dit te voorkomen legt u de batterij nooit in direct zonlicht of op een verwarmingsinstallatie en bewaart u de Sparta batterij in een brandveilige ruimte. 's Nachts opladen is afgeraden. Is uw batterij(behuizing) gevallen of heeft u met uw fiets de batterij ergens tegenaan gestoten? Laat deze dan controleren bij een fietsspecialist! Koop tenslotte alleen (vervangende) Sparta batterijen en laders bij een officiële partij, zoals ebikebatterij.be, voor gegarandeerd goed resultaat.

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:00 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:00 - 12:00

Bel ons op +31 850003741