Bafang laders

Een kwalitatieve batterij vergt een kwalitatieve lader 

Voor het opladen van een Bafang batterij is een kwalitatieve, betaalbare en degelijke Bafang lader of Bafang snellader wenselijk. De Bafang laders zijn uitstekend voor het opladen van uw fietsbatterij en zijn daarnaast ook gebruiksvriendelijk. Na het opladen van uw Bafang batterij hoeft u simpelweg uw e-bike batterij te bevestigen op uw elektrische fiets en u bent klaar om een mooie tocht te maken!

  1. Bafang lader 43V 1-polig
    Bafang lader 43V 1-polig
    45,00
    Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
    Meer informatie »

Bafang lader

De Bafang lader 43v 1-polig laad uw e-bike batterij op met 2A per uur. Uitleg: deze Bafang lader laad 2A per uur, dit wil zeggen dat uw e-bike batterij met bv. 10Ah 5 uur nodig heeft om volledig volgeladen te worden. Nadat deze 5 uur verstreken zijn kunt u volledig genieten van uw opgeladen fiets batterij en elektrische fiets. 

 

Bafang snellader

Als u minder lang wilt wachten op dat uw e-bike volledig is opgeladen, dan kunt u altijd kijken naar de snellader van Bafang. De Bafang snellader 43v 1-polig zorgt ervoor dat uw fietsbatterij met 3A per uur wordt opgeladen. Deze Bafang snellader laad maar liefst 3A per uur op, dat is bijna twee keer zo snel als de normale Bafang lader. U kunt met de Bafang snellader dus ook bijna twee keer zo snel genieten van een volledig opgeladen e-bike batterij. 

 

Compatibiliteit van de Bafang laders

Het gebruik van de laders zijn zeer gemakkelijk. U hoeft maar de lader te koppelen aan uw e-bike batterij en in het stopcontact te doen om de batterij op te laden. Vaak kunt u op de batterij display of aan een lampje op de batterij zien hoe ver uw batterij is opgeladen. De Bafang lader of de Bafang snellader is met verschillende Bafang batterijen te gebruiken, bijvoorbeeld de e-bike batterijen van de Bafang accu 43v serie.Hierdoor is het mogelijk om dus ook diverse Bafang batterijen op te laden met dezelfde Bafang lader of Bafang snellader. U kunt onder andere de volgende Bafang batterijen opladen met de Bafang lader of de Bafang  snellader: de Bafang batterij 340, de Bafang batterij 450, de Bafang batterij 750. Toch nog vragen of meer willen weten? Dan kunt u altijd ons nog contacteren via onze klantenservice!

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:00 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:00 - 12:00

Bel ons op +31 850003741