Bafang laders

Een kwalitatieve batterij vergt een kwalitatieve lader 

Voor het opladen van een Bafang batterij is een kwalitatieve, betaalbare en degelijke Bafang lader of Bafang snellader wenselijk. De Bafang laders zijn uitstekend voor het opladen van uw fietsbatterij en zijn daarnaast ook gebruiksvriendelijk. Na het opladen van uw Bafang batterij hoeft u simpelweg uw e-bike batterij te bevestigen op uw elektrische fiets en u bent klaar om een mooie tocht te maken!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Bafang lader 43V 1-polig
  Bafang lader 43V 1-polig
  45,00
  Nu voor 23:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Bafang snellader 43V 3A 1-polig
  Waardering:
  100%
  (1)
  Bafang snellader 43V 3A 1-polig
  69,00
  Nu voor 23:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
per pagina

Bafang lader

De Bafang lader 43v 1-polig laad uw e-bike batterij op met 2A per uur. Uitleg: deze Bafang lader laad 2A per uur, dit wil zeggen dat uw e-bike batterij met bv. 10Ah 5 uur nodig heeft om volledig volgeladen te worden. Nadat deze 5 uur verstreken zijn kunt u volledig genieten van uw opgeladen fiets batterij en elektrische fiets. 

 

Bafang snellader

De Bafang snellader 43v 1-polig zorgt ervoor dat uw fietsbatterij met 3A per uur wordt opgeladen. Deze Bafang snellader laad maar liefst 3A per uur op, dat is bijna twee keer zo snel als de normale Bafang lader. U kunt met de Bafang snellader dus ook bijna twee keer zo snel genieten van een volledig opgeladen e-bike batterij. 

 

Compatibiliteit van de Bafang laders

De Bafang lader of de Bafang snellader is met verschillende Bafang batterijen te gebruiken, bijvoorbeeld de e-bike batterijen van de Bafang accu 43v serie. Hierdoor is het mogelijk om dus ook diverse Bafang batterijen op te laden met dezelfde, fietsbatterij, Bafang lader of Bafang snellader. U kunt onder andere de volgende Bafang batterijen opladen met de Bafang lader of de Bafang snellader: de Bafang batterij 340, de Bafang batterij 450, de Bafang batterij 750.