Gazelle Innergy Goud 36V 11.4Ah Fietsbatterij

Gazelle Innergy Goud 36V 11.4Ah Fietsbatterij

489,00
Niet op voorraad
 • De scherpste all-in prijs op alle fietsbatterijen!
 • Snelle levering en gratis verzending vanaf €100,-
 • 2 jaar garantie op alle fietsbatterijen en 1 jaar op alle laders!
 • Klanten beoordelen ons met een 4.8 uit 5!
 • 30 dagen retourneren
Gazelle Innergy Goud 36V 11.4Ah Fietsbatterij

Gazelle Innergy Goud 36V 11.4Ah Fietsbatterij

489.00
Productspecificaties
Art.nr.EBBE.GA.002
Voltage36V
Capaciteit11.4Ah
Vermogen410Wh
Merk batterijGazelle
Typeorigineel
Plaatsingbagagedrager
Technologieli-ion
Kleurzilver
EAN Code8717118297261
Garantie2 jaar fabrieksgarantie
Partnummer998002304, 998002309

+ Alle specificaties

Productomschrijving

Batterij Gazelle Innergy Goud Accu

De Gazelle Innergy Goud 36V 11.4Ah fietsbatterij is een goede sterke Gazelle fietsbatterij uit de populaire Gazelle Innergy serie. Naast de gouden versie is er ook nog een zilveren variant van deze batterij Gazelle fiets serie. Over het verschil tussen deze Gazelle batterijen leest u meer onder het kopje ‘’Gazelle Innergy Goud fietsbatterij 36v 11.4Ah capaciteit’’. De Gazelle Innergy Goud e-bike batterij is verbeterd. Voorheen spraken we nog over de Gazelle Innergy fietsbatterij goud 36V 10.75Ah, waar we nu over een Gazelle fietsbatterij spreken met meer ampère-uur (11.4Ah), waardoor de Gazelle accu Goud een grotere actieradius heeft. Door de grotere actieradius is de batterij Gazelle fiets qua design een klein stukje langer geworden. Daarbij zijn er nog een aantal andere upgrades aangebracht op de Gazelle Innergy batterij: de accu is een stuk beter waterbestendig, het achterlicht wordt los meegeleverd en is demontabel. Zo is de Gazelle Innergy Goud fietsbatterij al met al een stuk waardevoller geworden. Daarnaast is de batterij Gazelle Innergy accu Goud geschikt voor de gehele Gazelle Innergy serie. Voorbeelden van elektrische fietsen uit de Gazelle Innergy serie zijn de volgende populaire e bike modellen:

 • Gazelle Balance Innergy
 • Gazelle Chamonix Innergy
 • Gazelle Fuente Innergy
 • Gazelle Innergy
 • Gazelle Innergy XT
 • Gazelle Medeo Innergy
 • Gazelle Miss Grace Innergy
 • Gazelle Orange Innergy
 • Gazelle Pure Innergy
 • Gazelle Ultimate Innergy

 

Let op: voor deze Gazelle Innergy batterijen geldt dat deze soms aangemeld dienen te worden bij Gazelle. Dit zou normaliter moeten kunnen bij iedere Gazelle dealer bij u in de buurt. De configuratie zou van toepassing zijn op de volgende types in de Gazelle Innergy serie: Gazelle Orange Innergy, Gazelle Pure Innergy en Gazelle Innergy XT. Dit is dus niet te voorkomen en zal te allen tijde moeten gebeuren. Ook wanneer u de Gazelle Innergy accu bij de fietsenmaker wenst aan te schaffen. De Gazelle Innergy batterij zelf aanmelden is niet mogelijk.

 

Gazelle Innergy Accu Goud Kenmerken

De Gazelle Innergy Gold Akku 36V 11Ah fietsbatterij is rechthoekig qua vorm aangezien de Gazelle fietsaccu bij de bagagedrager in het systeem dient te worden geklikt. De batterij Gazelle Innergy accu goud is in 2020 vernieuwd en daardoor is de Gazelle batterij robuuster geworden. De batterij is ook iets langer geworden en de achterlamp is tegenwoordig afneembaar. Dit is in de praktische zin een goede vooruitgang omdat het veel gemakkelijker is geworden om een defect achterlicht te vervangen. De batterij Gazelle Innergy accu goud dient opgeladen te worden met een specifieke Gazelle Innergy lader, namelijk de Gazelle Innergy 48V 2A batterijlader. De batterij Gazelle Innergy Goud 36V 11.4Ah fietsbatterij is zilver/grijs van kleur. De fietsbatterij is niet in een andere kleur op de markt gekomen. Zoals vermeld geldt voor de Gazelle Innergy fietsaccu dat het niet standaard plug & play is. Dit wil zeggen dat u niet zomaar direct gebruik kunt maken van uw Gazelle Innergy Gold direct nadat u hem in handen heeft. In sommige gevallen is het namelijk nodig om de battery Gazelle elektrische fiets nog aan te melden bij een Gazelle dealer. Indien u de fietsbatterij niet aanmeldt kan de ondersteuning namelijk na een bepaald aantal kilometer wegvallen.

+ Lees meer

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:30 - 16:00 uur

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:30 - 16:00 uur

Bel ons op +31 850003741

Productreviews

Gazelle Innergy Goud 36V 11.4Ah Fietsbatterij
Gazelle Innergy Goud 36V 11.4Ah Fietsbatterij
Uw beoordeling