Batterij tassen

Hier vindt u ons assortiment aan verschillende soorten batterij tassen. Batterij tassen bieden goede bescherming voor uw fiets batterij wanneer deze van uw elektrische fiets is losgekoppeld. We hebben batterij tassen voor zowel frame-, als bagagedrager batterijen.

Batterij tas 

Wist u dat de batterij het meest kwetsbare onderdeel van uw elektrische fiets is? Zonder fiets batterij heeft u vrij weinig aan uw dure elektrische fiets, en daarom is het van uiterste belang om goed voor uw fiets batterij te zorgen. Nou kan een batterij van hoge kwaliteit heus wel tegen een klein stootje, maar het vaak in en uitnemen van de batterij, te dragen of vervoeren op reis kan toch wel voor wat beschadiging zorgen. Ook kunnen fietsbatterijen niet goed tegen extreme temperaturen, en moeten batterijen daarom altijd op een koele plek uit de zon worden bewaard. Het liefst op kamertemperatuur.  

Het aanschaffen van een tas voor uw batterij is een van de beste manieren waarop u de levensduur van uw batterij kunt verlengen. Een batterij tas zorgt er namelijk voor dat de temperatuur van de batterij stabiel blijft wanneer deze is opgeborgen. Als u op vakantie uw batterij in de caravan of camper opbergt kan deze mogelijk wat schade oplopen tijdens het rijden of wanneer het buiten erg warm is. Met een batterij tas voorkomt u mogelijke temperatuur- of vochtschade aan uw kostbare batterij. Ook biedt een batterij tas bescherming tegen enige schade tijdens het vervoeren van de batterij, bijvoorbeeld wanneer u uw batterij veel van plek naar plek moet dragen. 

 

Batterij tas fiets 

Con-Tec is een van de meest bekende en kwalitatief hoge fietsaccessoire merken. Zij hebben verschillende soorten batterij tassen die ervoor zorgen dat uw batterij goed beschermd wordt wanneer deze van uw e-bike is losgekoppeld. De waterdichte batterij tassen zijn perfect geschikt voor het vervoeren en opbergen van verwijderde e-bike batterijen. Bijvoorbeeld wanneer u bij iemand op bezoek gaat of tijdens een lunchpauze van een langere fietstocht wilt u graag dat uw batterij goed beschermd is. 

 

Er zijn batterij tassen voor beide frame- en bagagedrager batterijen.  

 

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg direct antwoord op uw vraag

08:30 - 16:30

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

09:00 - 13:00

Bel ons op +31 850003741