Conway fietsbatterij

Vind hier de Conway e-bike batterij uit ons assortiment voor jou!

De Conway fiets accu is een batterij voor jouw Conway elektrische fiets. Bekijk hieronder ons assortiment en ga er weer snel op pad!

  1. Buitenkansje: Bosch powerpack 300 36V 10Ah e-bike vision frame
    Buitenkansje: Bosch powerpack 300 36V 10Ah e-bike vision frame
    339,00 289,00
    Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
    Meer informatie »

De Conway fietsbatterij voor uitzonderlijke fietstochten

Eigenaren van een Conway elektrische fiets weten als geen ander wat deze fietsen in huis hebben. Ze zijn perfect voor een uitdagende tocht over ongelijk terrein en kunnen zeker tegen een stootje. Een krachtige fiets heeft natuurlijk een net zo krachtige batterij nodig. Is de batterij van uw Conway fiets aan vervanging toe? Dan vindt u bij Ebikebatterij.be een passende vervanging. Wij bieden de beste Conway batterijen aan, zodat u weer zorgeloos van een fietstocht kunt genieten.

 

Een krachtige batterij voor een Conway elektrische fiets 

In ons assortiment vindt u handige batterijen die u direct op het frame van uw Conway fiets bevestigt. De capaciteit van deze batterijen is enorm. Zo mag u rekenen op een capaciteit van 14.25Ah, waardoor u urenlang over heuvels en door bosrijke gebieden kunt fietsen. Het systeem is ook nog eens makkelijk in gebruik, want u hoeft de batterij alleen maar even op te laden en in het systeem te klikken, waarna u direct op pad kunt. Het is wel belangrijk om rekening te houden met het model van de batterij. Zo vindt u in onze fietsbatterijwinkel ebikebatterij.be de Conway E-Rider batterij 47.06V 14.25Ah model 2014, die alleen geschikt is voor Conway fietsen vanaf 2014.

 

Conway fietsbatterijen voor diverse elektrische fietsen

De juiste Conway fietsbatterij voor u kunt u vinden door eens naar het artikelnummer op uw oude Conway batterij te kijken. Ook het typenummer kan u wellicht helpen. Populair is bijvoorbeeld de Conway E-Rider batterij, wellicht is dat de juiste fietsbatterij voor u.

heeft u nog vragen over de Conway batterijen neem dan gerust contact op met onze Klantenservice.

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:00 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:00 - 12:00

Bel ons op +31 850003741