Impulse EVO batterij

Impulse Evo fietsbatterij

Kunt u minder kilometers afleggen met uw e-bike en is de trapondersteuning achteruit gegaan? Het is dan het juiste moment om uw Impulse Evo fietsbatterij te vervangen voor een gloednieuwe batterij. In ons assortiment hebben wij alles van de Impulse Evo serie batterijen. De Impulse Evo fietsbatterij kan verschillen in capaciteit en waar de Impulse batterij in de fiets moet worden geplaatst. Zo is er een verschil van plaatsing tussen de Impulse Evo Down Tube en de Impulse Evo Seat Tube varianten.

 1. Impulse Evo Seat Tube 13Ah 36V
  Impulse Evo Seat Tube 13Ah 36V
  519,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Impulse Evo Seat Tube 14.25Ah
  Impulse Evo Seat Tube 14.25Ah
  489,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »

Impulse Evo Motor

De Impulse Evo fietsbatterij is geschikt voor de elektrische fiets met een Impulse Evo middenmotor. De Impulse Evo e-bike batterij zit op verschillende elektrische fietsen, zoals fietsen van Kalkhoff, Derby Cycle, Raleigh, en meer. De Impulse Evo RS fiets is een sportieve elektrische fiets waar als eerste een volledig geïntegreerd systeem is ontwikkeld. Deze fiets heeft dan ook een eigen Impulse Evo RS motor. De Impulse Evo batterijen zijn geschikt voor de Impulse Evo motor en het daarmee compatibele Impulse Evo aandrijfsysteem. Door velen fiets kenners wordt de Impulse Evo vs Bosch vergelijking gemaakt, vanwege de hoge kwaliteit die Impulse Evo levert, die volgens sommigen al voorbij gaat aan de kwaliteit van Bosch batterijen.

 

Zoekt u een nieuwe Impulse Evo batterij?

Impulse ontwikkelt al jaren kwalitatieve batterijen voor talloze e-bikes, met de Impulse Evo als een van de nieuwste versies. Het grote voordeel van deze batterij is dat hij uitzonderlijk stil is en makkelijk te koppelen is aan een handige app. Is uw Impulse batterij aan vervanging toe, bijvoorbeeld omdat hij te vaak moet worden opgeladen? Dan vindt u een gloednieuwe fietsbatterij op ebikebatterij.be. Heeft u verder nog vragen over welke Impulse fietsbatterij het best bij u en uw fiets past, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

 

De specificaties van uw batterij Evo Impulse

Wanneer u een nieuwe batterij voor uw e-bike zoekt, moet u goed op het voltage van de batterij letten. Voor de Impulse Evo batterij is dit een voltage van 36V. De batterij is bovendien uitgerust met een capaciteit van 17.25Ah. Dat maakt dit model een uitstekende keuze wanneer u graag lange dagtochten maakt.

 

Impulse Evo fietsbatterij gemakkelijk in gebruik

De Evo Impulse batterij is ontworpen om op de zitbuis of in het frame van uw e-bike gemonteerd te worden. Dat is eenvoudig dankzij het handige plug-and-play systeem. De Impulse Evo accu’s verschillen in de Down Tube variant en de Seat Tube variant. De impulse Downtube moet in het frame worden geplaatst en de Impulse Evo Seat Tube op de zitbuis van uw e-bike. U kunt de impulse Evo fietsbatterij gewoon binnenshuis opladen, waarna u hem weer netjes op zijn plek klikt. Zo stapt u binnen een mum van tijd weer op uw e-bike met een gloednieuwe batterij van ebikebatterij.be.

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg direct antwoord op uw vraag

08:30 - 16:30

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

09:00 - 13:00

Bel ons op +31 850003741