Prophete fiets batterij

Prophete elektrische fiets batterij

Als u op zoek bent naar een degelijke, betaalbare en makkelijk te installeren e-bike batterij is de Prophete fiets batterij geschikt voor u! De Prophete batterijen zijn geschikt voor de uiterst populaire elektrische fiets van het merk Prophete en kunt u hieronder allemaal vinden.

Prophete fiets accu

De Prophete fietsbatterijen die wij bij ebikebatterij.be aanbieden zijn verzekerd van een uitstekende kwaliteit en worden aangeboden voor de scherpste prijs! Prophete e-bike batterijen zijn er in de originele variant, maar ook als vervangende batterijen. Dit zijn de 2 top kwaliteit vervangende fiets accu's oplopend in capaciteit:

 

De Prophete vervangende e-bike batterij

Deze vervangende Prophete fiets batterijen zijn geschikt voor onder meer een Prophete accu elektrische fiets. Een vervangende Prophete fiets batterij is in de meeste gevallen een stuk goedkoper dan een originele fiets batterij en doet zeker niet onder aan de kwaliteit van een originele Prophete e-bike batterij. De meeste Prophete elektrische fiets batterijen worden geplaatst in de bagagedrager, zo kunt u altijd met gemak uw batterij verwijderen uit de bagagedrager om hem bijvoorbeeld op te laden. Bij de Prophete elektrische fiets gaat het om een eenvoudig plug & play systeem.

 

Prophete accu reviseren

Als uw Prophete e-bike batterij kapot gaat en u zou weer graag een fiets hebben zoals eerst, dan kunt u ervoor kiezen om een nieuwe Prophete vervangende fietsaccu aan te schaffen of om uw oude te reviseren. Ook kan u er nog voor kiezen om helemaal een nieuwe elektrische fiets te kopen. De laatste optie is natuurlijk zeer prijzig en niet voor de hand liggend. Daarom is een nieuwe vervangende accu óf reviseren van uw oude fietsaccu ook een keuze. Alleen raden wij u niet aan om uw oude e-bike batterij te laten reviseren. Er is dan namelijk een grotere kans op brandgevaar en gaat dan veel minder lang mee dan wanneer u een nieuwe Prophete e-bike accu koopt. Als u dus een nieuwe fietsaccu koopt bent u dan ook uiteindelijk op een langere termijn goedkoper uit.

Heeft u meer vragen over de Prophete elektrische fiets accu’s? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg direct antwoord op uw vraag

08:30 - 16:30

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

09:00 - 13:00

Bel ons op +31 850003741