Giant Twist 26V 9Ah fietsbatterij

€ 329,00
Levertijd: In het weekend voor zondag 23:00 uur besteld, maandag in huis!
Productspecificaties
Art.nr.EBBE.GI.001
Merk batterijGiant
Typeorigineel
Plaatsingbagagedrager
Partnummer244M08GE001-1V
Voltage26V
Capaciteit9Ah
Vermogen234Wh
Technologieli-ion
Kleurzwart/zilver
EAN Code8717611380712
Garantie2 jaar fabrieksgarantie

+ Alle specificaties

Productomschrijving

Algemeen

De Giant Twist 26V 9Ah fietsbatterij is al jarenlang een topper van Giant. De fietsbatterij zit in fietsen van Giant uit het bouwjaar 2008-2012. Desalniettemin is de Giant fietsbatterij onverminderd populair. De Giant Twist 26V 9Ah fietsbatterij zit onder andere in de volgende fietsen: Giant Twist Comfort CS, Giant Twist Express CS, Giant Twist Sport CS, Giant Twist Freedom CS, Giant Twist Elegance CS, Giant Twist Lite Single, Giant Twist 1.1, Giant Twist Go Single en Giant Twist Go Double. 

 

Kenmerken

De Giant Twist 26V 9Ah fietsbatterij is zwart van kleur waarbij er een zilveren streep over de fietsbatterij loopt. In deze streep staan de letters van Giant in combinatie met het logo. De fietsbatterij zit vaak bij de bagagedrager/aan de zijkant van het wiel op de Giant fiets gemonteerd. De fietsbatterij is verder stevig en voelt daardoor kwalitatief goed aan. Het mooie aan deze Giant Twist 26V 9Ah fietsbatterij is dat het om plug & play gaat. U kunt de fietsbatterij bestellen, laden en vervolgens direct in uw systeem klikken om ermee te gaan fietsen. 

 

Capaciteit

De capaciteit van de Giant Twist 26V 9Ah fietsbatterij is, zoals in de naam beschreven, 9Ah. Dit staat voor 9 ampère-uur. Tezamen met het voltage geeft dit een redelijke capaciteit. Er zijn fietsen van Giant uitgevoerd met twee fietsbatterijen om zo de capaciteit wat op te kunnen krikken. Er zijn geen modellen batterijen van Giant Twist fietsbatterij bekend die beschikken over een hogere capaciteit. 

 

Compatibiliteit 

De Giant Twist 26V 9Ah fietsbatterij is voorzien van een uniek partnummer waaraan de fietsbatterij te herkennen is. Het gaat hier om het partnummer 244M08GE001-1V. Indien deze lettercijfercombinatie op uw originele Giant fietsbatterij staat, dan is deze Giant Twist 26V 9Ah fietsbatterij de juiste vervanger. Vroeger was de Giant Twist 26V 9Ah fietsbatterij er ook in de kleur zilver. De verschillende kleuren (zilver en zwart) zijn compatibel met elkaar. 

 

- Inklappen

Zakelijke offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in een groter aantal producten en wenst u een offerte op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop.

Vraag offerte aan »

Productreviews
Giant Twist 26V 9Ah fietsbatterij
Giant Twist 26V 9Ah fietsbatterij
Uw beoordeling