Impulse 36V laadstation

€ 55,00
Niet op voorraad
Productspecificaties
Art.nr.EBBE.DC.302
Merk batterijImpulse
Kleurzwart
Garantie1 jaar fabrieksgarantie

+ Alle specificaties

Productomschrijving

Algemeen

Dit is het Impulse 36V laadstation welke toebehoort tot de batterijen van Impulse 36V en de lader. Dit Impulse 36V laadstation fungeert als het ware als tussenkomst tussen de batterij en de lader. De batterij moet namelijk in het laadstation worden geklikt en de lader dient aangesloten te worden op het laadstation. Hiermee vormt dit laadstation dus een soort van docking station. Dit Impulse 36V laadstation kan zoals vermeld gebruikt worden voor de Impulse 36V batterijen. Deze batterijen zijn terug te vinden in systemen van Derby Cycle, Kalkhoff, Bulls, Raleigh, Gazelle, Focus, Rixe, Victoria en meer.  

 

Kenmerken 

Het betreft hier een simpel en eenvoudig Impulse 36V laadstation. Dit houdt in dat het een zwart blok betreft met enkele aansluitingen. Een aansluiting voor de lader en een aansluiting waarop de Impulse 36V batterij aangesloten dient te worden. De Impulse accu en lader zijn niet inbegrepen bij dit Impulse 36V laadstation.

- Inklappen

Zakelijke offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in een groter aantal producten en wenst u een offerte op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop.

Vraag offerte aan »

Productreviews
Uw beoordeling