Phylion XH370-12J Silverfish 37V 12Ah compatibel fietsbatterij (zilver)

€ 229,00
Levertijd: 3-5 werkdagen
Productspecificaties
Art.nr.EBBE.PH.011
Merk batterijPhylion
Typecompatibel
Plaatsingframe (zitbuis)
Voltage36V
Capaciteit12Ah
Vermogen432Wh
Technologieli-ion
Afmetingen38,5 x 11,0 x 7,5 (LxBxH in cm)
Kleurzilver
Garantie2 jaar fabrieksgarantie

+ Alle specificaties

Productomschrijving

Algemeen

De Silverfish 36V fietsbatterij (zilver) van het merk Maratron is een uitstekende vervangingsbatterij voor uw huidige Silverfish 36V batterij. De Silverfish 36V fietsbatterij zit normaal gesproken in e-bikes die wat lager zijn geprijsd. Hierdoor zit ook de Silverfish 36V batterij onder het gemiddelde qua fietsbatterijen. De Silverfish 36V 12Ah fietsbatterij is bevestigd in e-bikes van onder andere de merken: MiFa, Aldi, Prophete, E-totem, Kreidler, Rabeneick, Stratos, Curtis, Lidl, McKenzie, E-4Motion, Matra Bikes, Eco Cruiser, Eco Traveler, Citystar, Zerobike en Tucano.


Vormgeving

De Maratron Silverfish 36V 12Ah fietsbatterij heeft een karakteristiek zilver rechthoekig design. De batterij is te monteren door eenvoudig de oude batterij te verwijderen en de nieuwe batterij in het contact te klikken. Het gaat hier om plug & play. 


Capaciteit

Met 12Ah heeft de Silverfish 36V fietsbatterij vaak een wat hogere capaciteit dan de originele batterij. Dit betekent dat u een hogere actieradius kan behalen op een volledig opgeladen batterij. De batterij bestaat uit degelijke 18650 batterijcellen om ervoor te zorgen dat u weer als vanouds kan genieten van uw e-bike.


Gerelateerd

De Silverfish 36V 12Ah fietsbatterij is er in verschillende soorten en maten, derhalve is het goed om rekening te houden met de maten van de Silverfish batterij. Kijkt u daarnaast ook even naar de aansluiting van de batterij, zodat u de juiste keuze maakt.

Mocht u liever een zwartkleurige Maratron Silverfish 36V 12Ah fietsbatterij hebben gehad, dan kunt u deze vinden bij de gerelateerde producten.

Mocht u op zoek zijn naar de lader van de Maratron Silverfish 36V 12Ah fietsbatterij, dan kunt u deze vinden bij de gerelateerde producten.

- Inklappen

Zakelijke offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in een groter aantal producten en wenst u een offerte op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop.

Vraag offerte aan »

Productreviews
Phylion XH370-12J Silverfish 37V 12Ah compatibel fietsbatterij (zilver)
Phylion XH370-12J Silverfish 37V 12Ah compatibel fietsbatterij (zilver)
Uw beoordeling