Phylion Wall-ES 37V 11Ah fietsbatterij

€ 349,00
Levertijd: In het weekend voor zondag 23:00 uur besteld, maandag in huis!
Productspecificaties
Art.nr.EBBE.PH.004
Merk batterijPhylion
Typeorigineel
Plaatsingbagagedrager
Voltage36V
Capaciteit11Ah
Vermogen396Wh
Technologieli-ion
Kleurzwart
Garantie2 jaar fabrieksgarantie

+ Alle specificaties

Productomschrijving

Algemeen

Deze Phylion Joycube JCEB360-11 DC36V 11Ah Wall-ES van het merk Phylion is een goede batterij ter vervanging van uw originele batterij. Deze batterij komt uit de populaire Joycube serie geproduceerd door Phylion. Dit model is niet bekend met een specifiek partnummer dat toebehoort tot deze unieke batterij.

Let op: er is eenzelfde soort batterij met vrijwel dezelfde naam op de markt. Echter, hiervan wijkt de vorm heel licht af. Dit betekent dat u goed de afbeeldingen dient te controleren alvorens u de batterij in bestelling zet. Zo gaat het op zeker niet fout bij het bestellen en is het direct duidelijk of u het juiste bestelt.


Kenmerken

De Phylion Joycube JCEB360-11 DC36V 11Ah Wall-ES is langwerpig aangezien de batterij in de bagagedrager gestoken dient te worden. Daarnaast loopt de batterij onderop trapsgewijs af. Dit onderscheidt de batterij ten opzichte van de bijna identieke batterij welke ook nog op de markt is. Op de achterkant van dit model batterij zit geen achterlicht. Er is wel een versie met achterlicht bekend. Deze is te vinden in onze shop. U zou eventueel het achterlicht van uw originele batterij over kunnen zetten op het nieuwe model. Mocht u op zoek zijn naar het achterlicht, dan is deze ook vindbaar in onze shop. Verder is het goed om te weten dat deze batterij geladen dient te worden met een 5-polige lader. Als laatste gaat het bij deze Phylion Joycube JCEB360-11 DC36V 11Ah Wall-ES om plug & play. Dit betekent dat u de batterij direct in de de bagagedrager kan steken nadat de batterij is opgeladen. U kunt vervolgens dus lekker genieten van een mooie schone actieradius.


Capaciteit

De capaciteit van deze batterij is 11Ah. Dat is een mooie capaciteit om weer eens lekker te kunnen genieten van een prima actieradius Normaliter is het zo dat hoe hoger de capaciteit (uitgedrukt in Ah), hoe hoger de actieradius. De Phylion Joycube JCEB360-11 DC36V 11Ah Wall-ES is echter wel de versie met de laagste capaciteit in de lijn van Phylion Joycube met deze vorm qua uiterlijk. Er is ook nog een versie van 13Ah met achterlicht bekend en een van 14.5Ah. Beide batterijen zouden vindbaar moeten zijn in onze shop.


Toepassing

De Phylion Joycube JCEB360-11 DC36V 11Ah Wall-ES is onder andere uitgevoerd in de fietsen: Puch Radius Luxury, DHS Primas Eco, Bianchi e-bikes, Gregster, Bagier, Fischer Proline, Ananda Motoren, Keiler, en veel meer.

- Inklappen

Zakelijke offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in een groter aantal producten en wenst u een offerte op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop.

Vraag offerte aan »

Productreviews
Phylion Wall-ES 37V 11Ah fietsbatterij
Phylion Wall-ES 37V 11Ah fietsbatterij
Uw beoordeling