Tianneng TNLi-ITR 36V 13Ah fietsbatterij

€ 299,00
Levertijd: In het weekend voor zondag 23:00 uur besteld, maandag in huis!
Productspecificaties
Art.nr.EBBE.TIA.001
Merk batterijTianneng
Typeorigineel
Plaatsingbagagedrager
Voltage36V
Capaciteit13Ah
Vermogen468Wh
Technologieli-ion
Afmetingen39,8 x 15 x 5 cm (LxBxH in cm)
Kleurzwart
EAN Code4260360831928
Garantie2 jaar fabrieksgarantie

+ Alle specificaties

Productomschrijving

Algemeen

De Tianneng TNLi-ITR 36V 13Ah fietsbatterij is een kwalitatief sterke fietsbatterij van het merk Tianneng. De Tianneng fietsbatterij is onder andere terug te vinden in elektrische fietsen van: Matrabike, Cross, Aldi Cyco VP2, Prophete Real, Haseatic, Calvin, Curtis, Lidl Trio, McKenzie, Rabeneick, Biria, Telefunken, Zündapp, Fischer en QVC-Pedelecs.

 

Kenmerken

De Tianneng TNLi-ITR 36V 13Ah fietsbatterij is zwart van kleur en ziet er daardoor uit als fietsbatterij van hoge kwaliteit. Naast de zwarte kleur is de fietsbatterij ook nog in het zilver op de markt te vinden. Qua bouwvorm is te zien dat de fietsbatterij bij de bagagedrager in het systeem dient te worden bevestigd. De fietsbatterij heeft een rechthoekig/ovale afwerking. Op de Tianneng TNLi-ITR 36V 13Ah fietsbatterij zitten enkele led-indicatoren om de resterende hoeveelheid energie aan te tonen. De Tianneng TNLi-ITR 36V 13Ah fietsbatterij is uitgevoerd met hoogwaardige batterijcellen van Samsung. Voor de Tianneng TNLi-ITR 36V 13Ah fietsbatterij geldt daarnaast plug & play. 

 

Capaciteit

De Tianneng TNLi-ITR 36V 13Ah fietsbatterij beschikt over de capaciteit 13Ah. Samen met de hoogwaardige kwaliteitscellen van Samsung betekent dat dat de Tianneng TNLi-ITR 36V 13Ah fietsbatterij u van een goede degelijke actieradius kan voorzien. Tot op heden zijn er geen andere versie van de Tianneng TNLi-ITR 36V 13Ah fietsbatterij met een hogere/lagere capaciteit. 

 

Compatibiliteit

Tianneng heeft de Tianneng TNLi-ITR 36V 13Ah fietsbatterij geen uniek partnummer ofwel fabrikantcode gegeven waaraan de fietsbatterij te herkennen is. De fietsbatterij is qua design echter wel uniek. Kijk vooral naar het design in combinatie met de specificaties om te bepalen of de fietsbatterij compatibel is met uw elektrische fiets.

- Inklappen

Zakelijke offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in een groter aantal producten en wenst u een offerte op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop.

Vraag offerte aan »

Productreviews
Tianneng TNLi-ITR 36V 13Ah fietsbatterij
Tianneng TNLi-ITR 36V 13Ah fietsbatterij
Uw beoordeling