Ansmann 36V 14Ah SMART vervangende fietsbatterij

€ 399,00
Niet op voorraad
Productspecificaties
Art.nr.EBBE.AN.010
Merk batterijAnsmann
Typecompatibel
Plaatsingbagagedrager
Voltage36V
Capaciteit14Ah
Technologieli-ion
Afmetingen32,0 x 14,8 x 5,5 (LxBxH in cm)
Kleurzwart
Garantie2 jaar fabrieksgarantie

+ Alle specificaties

Productomschrijving

Ansmann 36V 14Ah SMART vervangende fietsbatterij

De Ansmann 36V 14Ah vervangende SMART fietsbatterij is een krachtige fiets batterij van het merk Ansmann. Deze Ansmann 14Ah 36V SMART batterij is geschikt voor verschillende elektrische fietsen. De vervangende Ansmann fietsaccu staat bekend om de hoge kwaliteit voor een relatief lage prijs. Bovendien worden de Ansmann batterijen ook als erg gebruiksvriendelijk ervaren en zijn deze daarom ook erg populair onder de gemiddelde fietser. U kunt de Ansmann 14Ah SMART batterij gebruiken ter vervanging van een oude accu die kapot is gegaan maar natuurlijk ook als reserve fietsbatterij. Deze Ansmann batterij is geen originele fietsbatterij maar een vervangende fietsaccu, deze doet echter niet onder aan de kwaliteit van een originele Ansmann batterij. De Ansmann 36V SMART 14Ah e-bike batterij heeft zelfs iets meer capaciteit dan de originele Ansmann accu en dat zelfs voor een aanzienlijk lagere prijs. De Ansmann 36V 14Ah Smart vervangende fiets batterij is compatible met verschillende fietsmerken, waarvan onder meer: Montana, Columbus, Motorhub, MiFa, Aktivelo, Velo de Ville, PortaPower, AVE, VanRaam, PfauTec, Brinke ebikes, Tounis Pedelecs, Lombardo, Telefunken, Hollandia, President, Union, Greenway, Van Speijk, Rivel, Rehberg, Aldi, Zündapp, Kettler, Kalkhoff Groove, Victoria Cassario, Victoria Meran, Ilse Bike, BFF, Electric Green en nog vele andere fietsmerken.

 

LET OP: BELANGRIJKE INFORMATIE

Deze Ansmann 36V 14Ah SMART vervangende fietsbatterij heeft een SMART systeem in de fietsbatterij. De fietsaccu is daarom niet geschikt voor fietsen waarbij geen SMART systeem fietsbatterij nodig is, ofwel een WLAN uitrusting heeft. U kunt aan onderstaande afbeelding zien of uw originele Ansmann 36V 14Ah SMART vervangende fietsbatterij uitgevoerd is met een SMART systeem of niet. Als uw originele Ansmann batterij een SMART sticker op de batterij heeft (zoals op onderstaande afbeelding) dan beschikt uw fiets batterij over een SMART systeem, en heeft uw e-bike een SMART fiets batterij nodig.

U kunt aan de metalen connectors die in de aansluiting voor de fiets zitten, zien of uw fietsbatterij een SMART systeem heeft of niet. Enkel de SMART fietsbatterijen hebben ook in de middelste vier poorten metalen connectors zitten. Daarnaast hebben de batterijen met SMART systeem meestal een sticker, waar SMART. Kijk voordat u besteld dan ook goed naar uw huidige batterij, om te kijken of deze SMART is of niet. 

 

Heeft uw Ansmann fietsaccu geen SMART systeem? Neem dan eens een kijkje op de Ansmann 36V 14Ah vervangende fietsbatterij pagina. Deze Ansmann batterij heeft geen SMART systeem maar is verder exact hetzelfde.

 

Ansmann batterij 36V 14Ah SMART kenmerken

De SMART batterij Ansmann 14AH 36V is een prachtige moderne fiets accu die volledig zwart van kleur is en onder de bagagedrager bevestigd dient te worden. Op de bovenkant van de batterij vindt u het logo en led-indicatoren. De led-indicatoren geven het batterijpercentage van de Ansmann 36V 14Ah SMART batterij aan. Als de alle lampjes groen kleuren is de accu volledig opgeladen. Is dit niet het geval? Dan weet u dat het misschien weer tijd is om uw Ansmann batterij 36V 14Ah SMART op te laden. Het opladen van de Ansmann SMART batterij 36V kan met de Phylion 42V 2A (2-polige) lader maar ook met de ,goedkopere maar kwalitatief gezien hetzelfde, Universele oplader 42V 2A (2-polig)

 

Ansmann SMART 36V 14Ah batterij capaciteit

De Ansmann SMART 36V 14Ah batterij heeft een capaciteit van 14Ah (ampère-uur) en 36V. Dit betekent dat de SMART Ansmann 14Ah 36V fietsaccu een capaciteit van ongeveer 504Wh. Daarmee heeft deze batterij een capaciteit die bovengemiddeld groot is en daardoor ook minder vaak hoeft worden opgeladen. De Ansmann SMART batterij heeft een flinke actieradius waardoor dagelijks gebruik van de fietsaccu of een lange fietstocht geen enkel probleem is. Er is van de Ansmann SMART 36V batterij ook nog een variant die een iets kleinere capaciteit heeft, namelijk de Ansmann 36V 11.6Ah SMART batterij. Bij ebikebatterij.be raden we het aan om de e-bike batterij na ontvangst eerst volledig op te laden, voordat u uw Ansmann SMART 36V 14Ah batterij voor het eerst in gebruik neemt.

 

Compatibiliteit Ansmann 36V 14Ah SMART batterij

De fiets batterij Ansmann 36V 14Ah SMART brengt de topprestaties van uw elektrische fiets weer tot leven. Deze Ansmann vervangende batterij 36V 14Ah SMART is compatibel met fietsbatterijen met een van de volgende fabrikantcodes. Deze codes zouden op uw originele fietsbatterij moeten staan. Kunt u de fabrikantcode niet vinden of staat uw fabrikantcode er niet bij? Neem dan even contact op met de klantenservice, dan helpen zij u verder met het vinden van de juiste batterij voor uw elektrische fiets. De fabrikantcodes:

 • KL36S92B-082
 • KL36S92B.083
 • KL36S92B.085
 • KL36S92B.089
 • KL36S92B.809
 • KL36S92B.806
 • KL36H53B
 • KL36H92B
 • KL36HS53B
 • KL36H94B
 • 3200-0001
 • 1036-401-090
 • ANS-KLC36S92B

- Inklappen

Reviews van ebikebatterij.be

Productreviews
Ansmann 36V 14Ah SMART vervangende fietsbatterij
Ansmann 36V 14Ah SMART vervangende fietsbatterij
Uw beoordeling