Fietsbatterijen

Bekijk hier ons volledige assortiment aan originele Impulse fietsbatterijen. De Impulse fietsbatterij is in 3 verschillende capaciteiten verkrijgbaar en zit onder andere op e-bikes van de merken: Derby Cycle, Kalkhoff en Victoria. Naast deze Impulse fietsbatterijen zijn er ook een aantal Gazelle Impulse fietsbatterijen verkrijgbaar, deze zijn gemakkelijk terug te vinden door op Gazelle fietsbatterijen te klikken.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Impulse 36V 11Ah fietsbatterij
  Waardering:
  100%
  (2)
  Impulse 36V 11Ah fietsbatterij
  333,00
  Nu voor 23:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Impulse 36V 15Ah fietsbatterij
  Impulse 36V 15Ah fietsbatterij
  377,00
  Nu voor 23:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 3. Impulse 36V 17Ah fietsbatterij
  Waardering:
  100%
  (2)
  Impulse 36V 17Ah fietsbatterij
  484,00
  Nu voor 23:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 4. Impulse 36V 15.5Ah schuin/breed fietsbatterij
  Impulse 36V 15.5Ah schuin/breed fietsbatterij
  659,00
  Nu voor 23:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Batterij elektrische fiets

Als u een keus gaat maken voor een nieuwe batterij voor de e-bike dan bepaalt het merk van de fiets vaak de keus. Het merk van deze fietsbatterij is dan alleen geschikt voor hetzelfde merk elektrische fiets. Het kan echter ook zijn dat een compatibel model batterij geschikt is voor uw e-bike. Lees onderstaande informatie om een goede keus te kunnen maken voor uw e bike.

Een nieuwe fietsbatterij?

Hoe bepaalt u of de fietsbatterij aan vervanging toe is? Het is vaak wel duidelijk tijdens het gebruik van de elektrische fiets. Het verlies van capaciteit (accu e bike) is dan duidelijk merkbaar. Het kan ook zijn dat de batterij niet meer goed of helemaal niet oplaadt. Soms hebben de cellen van de batterij het begeven, dit kan gebeuren als de fiets accu te ver ontladen is. In zo’n geval is de batterij niet meer te repareren. Als u zeker wilt weten of de batterij stuk is, of dat het misschien aan de lader ligt, kunt u het best naar de leverancier van de elektrische fiets gaan. Of gewoon even contact met ons opnemen.

Een goedkope fiets accu kopen of laten reviseren?

Niet voor iedere e-bike is een nieuwe accu beschikbaar. In zo’n geval hebt u twee keuzes, een andere (compatibel) e-bike kopen of de batterij laten reviseren. Reviseren betekent dat de cellen van de fietsbatterij worden vervangen. U kunt natuurlijk ook voor reviseren kiezen als er wel accu’s voor de e-bike verkrijgbaar zijn, soms lijkt dat een voordeligere keus. Maar er zijn risico’s en nadelen aan het reviseren van accu’s waardoor goedkoop toch weer duurkoop wordt. Als u een afweging maakt voor reviseren, laat dit dan doen door een professionele partij die gebruik maakt van kwalitatief goede cellen. Dit om brandgevaar te voorkomen. Daarnaast kunt u ons ook altijd even om advies vragen, wij helpen u dan met de voor en nadelen van beide keuzes, zowe leen nieuwe e-bike accu kopen als het reviseren van de oude e-bike accu.

Goed onderhoud van de fietsbatterij

Een batterij voor uw e-bike is niet goedkoop. Daarom is het van belang om deze goed te onderhouden. Lees bij aanschaf van de fietsbatterij of e-bike goed de gebruiksaanwijzing. De temperatuur heeft flinke invloed op een batterij, dus bewaar de fietsaccu daarom nooit op hele koude of warme plekken. Als u de batterij voor langere tijd opbergt, zorg er dan voor dat hij niet geheel leeg is. Verwijder de accu als de fiets voor een tijd stilstaat.

Ebikebatterij.be

In onze webshop vindt u fietsbatterijen van de meest gangbare en betrouwbare merken, tegen een scherpe prijs. Met een nieuwe elektrische fiets batterij kunt u weer met een gerust hart de weg op. Wij leveren de nieuwe accu snel en betrouwbaar. Als u voor 23.00 uur bestelt, dan hebt u de nieuwe accu (uit voorraad) de volgende dag al in huis.