Yamaha fietsbatterij

Yamaha fietsaccu's

Een gloednieuwe Yamaha fiets batterij kopen?  Het krachtige aandrijfsysteem van Yamaha is geliefd bij talloze fietsfabrikanten. Zo vindt u batterijen van dit merk terug in fietsen van Batavus, Winora en Haibike. Is uw oude Yamaha fiets batterij aan vervanging toe? Dan koopt u een nieuw exemplaar op ebikebatterij.be.

Op deze pagina vindt u namelijk verschillende Yamaha fietsaccu's, waaronder de Yamaha batterij die op het frame zit van de fiets. Dit type Yamaha fiets accu komt het meest voor. Daarnaast is er ook de Yamaha batterij die achter in de bagagedrager geklikt dient te worden. Dit type Yamaha fiets accu is wat zeldzamer. Deze Yamaha fiets accu heeft een ingebouwd achterlicht, en is qua vorm zeer specifiek en gemakkelijk te onderscheiden.

Een uitstekende vervangende batterij elektrische fiets Yamaha

Wanneer u een vervangende batterij voor uw fiets koopt, mag u rekenen op perfecte kwaliteit. Sterker nog: de vervangende batterijen van Yamaha hebben meer capaciteit dan de originele modellen. Uw e-bike komt namelijk nooit energie tekort dankzij een capaciteit van 14.5Ah, in tegenstelling tot de 11Ah of 13.8Ah van de originele modellen. U hoeft geen nieuwe lader te kopen, want dit vervangende exemplaar laadt u gewoon op met de originele lader.

 

Uw Yamaha fietsbatterij gebruiken

De batterijen van Yamaha zijn gemaakt om op het frame van uw fiets te bevestigen. Dat is extra eenvoudig dankzij het handvat dat aan de batterij is gemonteerd. Hierdoor kunt u de batterij ook makkelijk loskoppelen, waarna u deze binnenshuis oplaadt. Klik de batterij vervolgens weer op het frame om een mooie fietstocht te maken. U houdt de stand van de batterij gemakkelijk in de gaten, want een handig ledlichtje geeft aan hoeveel energie de e-bike nog heeft.

 

Yamaha fietsaccu

Het merk Yamaha heeft met zijn elektrische fiets middenmotor Yamaha PW-X en de verschillende Yamaha fietsaccu's een mooi marktaandeel in de e-bike markt voor aandrijfsystemen. In Nederland is het aandrijfsysteem vrij uitzonderlijk, je ziet het maar op een klein aantal fietsen. Toch is de Yamaha e-bike accu in verschillende andere landen erg populair. Zo is de Yamaha batterij in de landen Frankrijk en Duitsland een stuk bekender. Je ziet de Yamaha fietsaccu dan ook vaak op de wat sportieve terreinfietsen of e-mountainbikes. Dit is ook de reden waarom er van de Yamaha fietsaccu meer frame fietsaccu's op de markt zijn. Een fietsaccu op het frame is namelijk kenmerkend voor een sportieve fiets omdat de gewichtsverdeling dan lager bij de grond ligt. Naast de verschillende Yamaha fietsbatterijen op het frame, is er ook een Yamaha fietsaccu voor op de bagagedrager. Ook wel de Batavus Razer accu genoemd. Deze batterij is dus naast de sportieve fietsen waar de Yamaha fiets accu vaak op zit ook terug te vinden op de elektrische stadsfietsen van Batavus. Deze Yamaha fietsbatterij is qua design opvallend anders dan de rest, in verband met de plaatsing op een andere plek op de Yamaha e-bike. En daarnaast heeft deze Yamaha e-bike accu een ingebouwd achterlicht.

 

Yamaha 500wh accu

De Yamaha fietsaccu is in verschillende capaciteiten beschikbaar. De meest bekende is de Yamaha 500Wh batterij. Deze zie je nu nog op de meeste sportieve fietsen. Je hebt hierin twee keuzes: de Yamaha 500Wh accu op het frame, en de Yamaha 500Wh accu in de bagagedrager. Naast de Yamaha e-bike batterij met 500 watt vermogen zijn er nu ook een aantal uitvoeringen die in het vermogen nog een stapje verder gaan. Zo bieden wij nog drie Yamaha fietsaccu’s aan die hoger gaan in capaciteit van 615Wh tot wel 745 Wh. Uitermate geschikt voor lange avontuurlijke fietstochten in de bergen met een elektrische mountainbike. Wederom de reden waarom je de Yamaha fietsaccu meer ziet op de sportieve fietsen. De 745 Wh Yamaha e-bike accu is dan ook een van de krachtigste e-bike accu's uit ons gehele assortiment. Dat zegt over de capaciteit van deze Yamaha fiets accu!

 

Yamaha fietsaccu verschillende merken

De verschillende Yamaha fietsaccu's uit onze fietsaccuwinkel “e-bikeaccu.nl” zijn dan ook van zeer hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden een aantal zeer kwalitatieve Yamaha fietsaccu’s aan die van onze eigen lijn met fietsaccu’s komen. Onze eigen lijn e-bike accu’s zijn van hoge kwaliteit en hebben daarnaast ook nog eens een scherpe prijs. Het is dan ook een betaalbaar alternatief met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding als vervanging van uw originele Yamaha fietsaccu. Naast onze eigen lijn met Yamaha fietsaccu’s bieden wij ook de producten aan van de Duitse fabrikant E-bike vision. Zij staan erom bekend fietsaccu’s te ontwikkelen met heel veel capaciteit. Zo ook de Yamaha fietsaccu van e-bike vision. Zo hebben ze bijvoorbeeld een vervangende Yamaha PASB5 fietsaccu ontwikkeld. Op zoek naar een andere fietsaccu? Kijk dan even op onze complete fietsaccu pagina. 

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:00 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:00 - 12:00

Bel ons op +31 850003741