Koga batterij

Een nieuwe batterij voor Koga elektrische fiets

Wanneer de batterij van uw Koga elektrische fiets niet meer optimaal presteert, is het de moeite waard om een nieuw exemplaar te kopen. Na het vervangen van de Koga batterij kunt u weer zorgeloos fietsen zonder de batterij na iedere rit te hoeven opladen. Bij ebikebatterij.be vindt u meerdere geschikte fiets batterijen voor Koga fietsen, van merken als Bosch en Sparta. Waaronder de populaire nieuwe batterij Koga Miyata Tesla! Ook voor de populaire Koga E-Nova en Koga E-Inspire fietsen hebben wij batterijen in ons assortiment.

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
 1. Batavus / Koga / Sparta ION batterij PMU2 24V 10Ah Gen1 NiMH 29110739
  Batavus / Koga / Sparta ION batterij PMU2 24V 10Ah Gen1 NiMH 29110739
  659,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Buitenkansje: Bosch powerpack 300 36V 10Ah e-bike vision frame
  Buitenkansje: Bosch powerpack 300 36V 10Ah e-bike vision frame
  339,00 289,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
Pagina
per pagina

De capaciteit van uw batterij elektrische fiets Koga

Wanneer u van plan bent om een nieuwe fietsbatterij voor uw e-bike te kopen, heeft u de uitgelezen kans om de actieradius van de elektrische fiets te vergroten. Door een fietsbatterij met een grotere capaciteit te bestellen, hoeft u deze minder vaak op te laden. Dat maakt het nog makkelijker om van een lange fietstocht door de natuur te genieten. De vervangende batterijen voor Koga e-bikes hebben een capaciteit van 8.2Ah, 11Ah of 13.4Ah.

 

Het model van uw fietsbatterij

Wat voor soort fietsbatterij u nodig heeft, is afhankelijk van het model van uw fiets Koga. Waar de batterij Koga Miyata Tesla S in het frame zit, hebben andere modellen een batterij onder de bagagedrager of op de zitbuis. Al deze variaties zijn gewoon te koop bij ebikebatterij.be, zodat u altijd de juiste batterij voor Koga e-bike kunt vinden. Bekijk de batterijen en zie in de omschrijving of de batterij bijvoorbeeld bij uw Koga E-inspire of Koga E-Nova past. Kunt u het niet vinden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

 

Levensduur batterij Koga Miyata Tesla

De batterij Koga Miyata Tesla is een van de meest populaire Koga tesla batterijen die geschikt zijn voor verschillende elektrische fiets. De accu Koga miyata wordt geplaatst in het frame en sluit daarmee perfect aan op het design van de e-bike. De Koga Miyata Tesla batterij is een lastige batterij om te vervangen, de Koga Miyata frame batterij wordt in de meeste gevallen vervangen door een fietsexpert vanwege de lastige bekabeling. Ook is de Koga Miyata Tesla batterij revisie keuze een optie. Het reviseren van een Koga fietsbatterij brengt echter wel risico’s met zich mee. Het reviseren van een e-bike batterij verhoogt bijvoorbeeld het risico op brandgevaar. U kunt zelf ook de levensduur van uw batterij verlengen door er goed mee om te gaan! Meer over hoe je de levensduur van uw eigen e-bike batterij verlengt vindt u hier.

 

Koga batterij problemen

Problemen met fietsbatterijen komt helaas bij een klein aantal e-bike batterijen nog altijd voor. Koga accu problemen zijn niet veel voorkomend, een aantal klachten zijn het verlies van trapondersteuning, niet naar behoren werkend display en een slechte actieradius van de fiets batterij. Bij ebikebatterij.be bieden wij hoge kwaliteits fietsbatterijen aan en heeft u op een nieuwe fietsbatterij maarliefst twee jaar garantie. Bij de Koga batterij gaat het niet altijd om een plug & play systeem zoals bij veel andere batterijen. Wellicht moet u uw Koga batterij aanmelden bij een dealer of hem daar laten installeren.

 

Koga batterij resetten

Het resetten van fiets batterijen gaat bij veel e-bike batterijen hetzelfde. Het resetten van een koga batterij gaat als volgt: op vrijwel alle batterijen van Koga zit een reset-knop, houdt deze reset-knop minstens 20 seconden in om de Koga e-bike batterij te resetten. Als het goed is wordt de Koga batterij nu in zijn geheel gereset. Bij de meeste batterijen gaan de voor- en achterlamp snel achter elkaar knipperen, dit laat ook zien dat het resetten is voltooid. We adviseren het om de batterij voor uw elektrische fiets na het resetten volledig op te laden.

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:00 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:00 - 12:00

Bel ons op +31 850003741